Simyo is door de Consumentenbond al 10 keer op rij uitverkozen tot beste sim only provider van Nederland. Desondanks luistert Simyo graag naar tips van abonnees. Uit een nieuw kwartaal vol met tips van gebruikers heeft Simyo de belangrijkste tips hoog opgenomen.

Het resultaat: vanaf nu biedt de provider de mogelijkheid om belminuten en smsjes bij te kopen. Voorheen was dit nog niet mogelijk en kon je bij de provider louter data bijkopen. Dit leidde tot meerdere klachten bij de klantenservice.

→ De provider heeft ook een video uitgebracht waarin dit wordt toegelicht:

 

Buiten de bundel bellen en sms’en

Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van een bundel bij hun sim only zowel voor bellen, sms’en als voor data. De voordelige sim only abonnementen van Simyo bevatten vaak voldoende data. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een ruimte databundel te nemen.

Onbeperkt bellen kan bij deze aanbieder toch nog best duur uitpakken. Daarom kiezen mensen toch nog vaak voor een kleinere belbundel. Het nadeel van een belbundel zonder een onbeperkt aantal belminuten is dat je over deze bundel heen kan gaan. Dit kost je vaak relatief veel extra geld bij een provider.

De vraag van veel klanten aan Simyo.nl was in die gevallen dan ook: waarom kan ik geen belminuten en sms’jes bijkopen?

Simyo

Simyo: de beste provider van Nederland

De service van Simyo wordt als beste beoordeeld in Nederland, zo blijkt uit onderzoek van de Consumtenbond. Ook in dit geval maakt de provider het waar: het vervult de wens van veel klanten die regelmatig over hun belbundel gaan. Het biedt namelijk de mogelijkheid bij te kopen tegen een scherp tarief.

Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die plotseling in een maand veel extra telefoongesprekken voeren. Bijvoorbeeld in een drukke periode van werk of tijdens een vakantie waar je regelmatig een belletje naar het thuisfront pleegt.

De belbundels zijn verkrijgbaar vanaf 50 extra belminuten of sms’jes. Je betaalt hiervoor slechts 2 euro. Het tarief voor ene belminuut is daarmee 4 cent geworden, terwijl je normaal gesproken buiten je bundel 31 cent moet betalen. De belminuten en/of sms’jes kunnen bijgekocht worden via de Mijn Simyo app. Of na het inloggen via de klantportal op het internet.

Overweeg jij een nieuw sim only abonnement af te sluiten? Overweeg dan zeker de goedkope abonnementen van Simyo. Deze abonnementen worden namelijk al 5 jaar achtereen beoordeeld als de beste sim only abonnementen op de markt in Nederland (bron: Consumentenbond).