Sim Only Onbeperkt Bellen abonnementen

Bij een Sim Only Onbeperkt Bellen abonnement beschik je over een onbeperkt aantal belminuten. Ideaal, je hoeft immers nooit meer op je belminuten te letten en kunt onbeperkt telefoneren met wie dan ook! Door de dalende prijzen kiezen steeds meer mensen in Nederland voor een sim only abonnement met onbeperkt bellen. Je kunt al onbeperkt bellen vanaf 10 euro per maand! De goedkoopste en beste aanbiedingen vind je met behulp van onze vergelijker:

Kun je met een sim only met onbeperkt bellen ook écht ongelimiteerd bellen en sms’en?

sim only onbeperkt internetJa, als gebruiker kun je zorgeloos en ongelimiteerd bellen en sms’en met een sim only abonnement met onbeperkt bellen; er geldt immers geen limiet voor bellen en sms’en. De providers vermelden echter wel in de voorwaarden dat misbruik niet is toegestaan. Dit wordt ook wel de ‘Fair Use Policy’ genoemd. Wanneer je iedere dag bewust velen uren achter elkaar gaat bellen om zo optimaal te profiteren van het abonnement, dan wordt er wel contact met je opgenomen door de provider. In de praktijk blijkt dit echter vrijwel nooit voor te komen. Iedereen met een normaal gebruik kan zorgeloos onbeperkt bellen en sms’en vanuit Nederland naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Dit geldt niet voor bellen en sms’en in/naar het buitenland. Daarnaast vallen betaalde servicenummers (0900) en betaalde sms-diensten logischerwijs buiten de bundel. Neem ten alle tijden toch goed de Fair Use Policy door wanneer je een belbundel met ongelimiteerde belminuten wil afsluiten. Zo kun je in ieder geval nooit voor verrassingen komen te staan.

Providers die ongelimiteerde belbundels aanbieden

KPN en Vodafone waren de eerste providers in Nederland die zijn begonnen met het aanbieden van ongelimiteerde belbundels binnen een sim only abonnement. Inmiddels lijken deze onbeperkte belbundels een echte ‘trend’ te zijn; ook kleinere providers bieden deze bundels tegenwoordig aan tegen ongelooflijk scherpe prijzen. Provider Simpel adverteert in 2016 flink met ‘De Belrevolutie’ waarbij onbeperkt bellen voor slechts 10 euro per maand mogelijk is in combinatie met een databundel van 1000 MB. Maar er zijn meer aanbieders met interessante aanbiedingen: In de bovenstaande vergelijker zie je direct alle abonnementen en prijzen van abonnementen met onbeperkt bellen. De volgende providers bieden momenteel bundels met onbeperkt bellen aan:

Zoals je kunt zien bieden negen van de twaalf providers in Nederland momenteel een sim only abonnement met onbeperkt bellen en sms’en aan. Alleen Simyo en Hollandsnieuwe bieden nog niet dergelijke abonnementen aan. Verwacht wordt dat ook deze providers de ongelimiteerde bundels in hun assortiment gaan opnemen.

Nederlanders verbruiken weer méér belminuten

Onbeperkt internet Robin-MobileUit cijfers van toezichthouder ACM bleek in het eerste kwartaal van 2016 dat Nederlanders gemiddeld méér zijn gaan bellen, vermoedelijk door de opkomst van onbeperkte bundels. Het gemiddeld aantal belminuten liet de jaren daarvoor namelijk juist een dalende trend zien. Ten opzichte van dezelfde periode van 2015 verbruiken Nederlanders in 2016 ruim 9 procent méér belminuten, aldus de Telecom Monitor. Momenteel verbruikt de Nederlandse consument gemiddeld 117 belminuten, tegenover 106 minuten in het eerste kwartaal van een jaar geleden. Deze lichte stijging is ook volgens de Telecom Monitor te danken aan de opkomst van onbeperkte abonnementen. Consumenten met een dergelijk abonnement lijken dus ook daadwerkelijk vaker te gaan bellen. Hoeveel belminuten de consument gemiddeld verbruikt met een onbeperkte belbundel, is niet bekend.

T-Mobile en Robin Mobile bieden ook onbeperkt internet aan

In tegenstelling tot het grote aanbod aan onbeperkte belbundels, bieden vrijwel alle providers nog niet de mogelijkheid om een sim only abonnement met onbeperkt internet af te sluiten. Er zijn in Nederland momenteel twee providers die deze mogelijkheid bieden; T-Mobile en Robin Mobile. Bij Robin Mobile kun je zelfs alleen maar kiezen uit abonnementen die onbeperkt bellen, sms’en én internet aanbieden. Naast het zorgeloos bellen en sms’en kun je bij Robin-Mobile dus ook zorgeloos internetten! Je kiest bij deze provider uit abonnementen met verschillende internetsnelheden en bandbreedte. Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen voor 4G internet. Bij T-Mobile kun je voor een toeslag van slechts 2 euro per maand ook onbeperkt bellen. Het is niet bekend of andere providers naast Robin Mobile en T-Mobile in de nabije toekomst ook onbeperkte internetbundels gaan aanbieden. Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij deze abonnementen uiteraard op in onze vergelijker.

Laatste nieuws over onbeperkt bellen en sms’en:

Tele2 past aanbod sim only abonnementen aan

Tele2 heeft onlangs de bundels binnen zijn telefoon- en sim only abonnementen aangepast. Je hebt voortaan als abonnee meer vrijheid in de keuze van de diverse combinaties die je kunt maken. Bovendien heeft de 1,5 GB databundel plaatsgemaakt voor een bundel van 2 GB....

Lees meer

Vodafone loopt vooruit op afschaffen roaming in 2017

Klanten van Vodafone kunnen al vanaf 21 november profiteren van de nieuwe Europese regels voor roaming, hoewel die pas in juni 2017 officieel van kracht zullen worden. Heb je een Vodafone Red of Black sim only abonnement, dan kun je deze winter al gratis bellen in de...

Lees meer

Aanbieder uitgelicht: Bij Robin Mobile is álles onbeperkt

Iedereen heeft andere wensen en behoeften bij het afsluiten van een sim only abonnement en Robin Mobile begrijpt dit. Om ervoor te zorgen dat iedere consument bij deze aanbieder terecht kan voor een geschikt sim only abonnement, biedt Robin Mobile verschillende sim...

Lees meer
Pagina 1 van 212

Ben hollandsnieuwe kpn robin-mobile simpel simyo t-mobile tele2 telfort vodafone youfone