Sim only aanbiedingen

Waar vind je momenteel de beste sim only aanbiedingen? Op deze pagina vergelijk je de beste deals en acties van dit moment! Daarnaast kun je met onze vergelijker alle aanbiedingen direct met elkaar vergelijken.

Vergelijk en vind de beste sim only aanbieding:

 

Sim only aanbiedingen manHoe vind je de beste aanbieding?

De sim only aanbiedingen bovenaan deze pagina zijn momenteel de meest interessante acties, maar dat betekent niet direct dat deze aanbiedingen ook de goedkoopste deals van dit moment zijn. Met onze vergelijker vind je razendsnel de goedkoopste sim only aanbiedingen van alle Nederlandse providers. Filter aan de linkerzijde op het gewenst aantal belminuten, sms’jes en internet MB’s die je maandelijks nodig denkt te hebben, en onze vergelijker zet de goedkoopste abonnementen direct op een rij. Bovendien kun je selecteren op internetsnelheid (3G en 4G), en kun je abonnementen van specifieke providers filteren. De vergelijker wordt dagelijks geüpdatet, dus ook de meest recente sim only aanbiedingen worden in de vergelijker opgenomen. Door een scherpe aanbieding te benutten kun je vaak erg veel geld besparen! Vind je de kwaliteit belangrijker dan de prijs? Op Simonlyvergelijken.nl kun je de providers niet alleen op prijs maar ook op kwaliteit vergelijken.

Prijsvechters op de Nederlandse markt

Vroeger zag alles er anders uit; een overgroot deel van alle consumenten had een sim only abonnement bij de ‘klassieke’ providers T-Mobile, KPN of Vodafone. Door de jaren heen zijn er steeds meer ‘virtuele providers’ bijgekomen, zoals Simyo, Simpel, Ben en Youfone. Op Tele2 na, die sinds kort haar eigen 4G netwerk heeft gelanceerd, bieden alle virtuele providers abonnementen aan via de netwerken van KPN, T-Mobile of Vodafone. Kenmerkend aan deze virtuele providers is dat zij over het algemeen veel goedkoper zijn dan de klassieke providers. Zo stunten de virtuele providers regelmatig met zeer scherpe sim only aanbiedingen. Voorheen was de kwaliteit en service van deze providers een stuk lager, maar de laatste jaren is dit flink verbeterd. De Consumentenbond oordeelde eind 2015 nog dat Simyo en Youfone zelfs beter scoren dan KPN op het gebied van klanttevredenheid, kwaliteit mobiel internet en kwaliteit bellen en sms’en. Gezien de scherpe prijzen zul je bovenaan deze pagina voornamelijk sim only aanbiedingen tegenkomen van ‘virtuele’ providers. Wil je alle providers niet op prijs, maar ook op kwaliteit vergelijken? Bekijk dan de actuele kwaliteitsbeoordeling van alle providers.