Robin Mobile

Robin Mobile

  • Onbeperkt bellen, sms’en én internet voor een vast bedrag per maand.
  • Betrouwbaar netwerk van KPN.
  • Je sim only abonnement is iedere maand aanpasbaar.
  • Gratis buitenland voordelen.

Vergelijk direct »       
Of bekijk alle acties op RobinMobile.nl

Vergelijk alle abonnementen:

Robin Mobile Sim Only-abonnementen

Als je nog nooit van Robin Mobile hebt gehoord, is dit niet zo raar. In tegenstelling tot veel andere grote aanbieders van sim only abonnementen zoals Vodafone, KPN en Simpel, heeft Robin Mobile namelijk nog geen grote naamsbekendheid in Nederland. Veel mensen zijn hierdoor wat wantrouwend naar de producten en diensten van Robin Mobile toe. Dit is echter onnodig. Robin Mobile is namelijk wel wat minder bekend dan andere aanbieders, maar zeker niet minder goed. De provider biedt zelfs als een van de weinige providers abonnementen aan met onbeperkt bellen, sms’en én internet. En dat allemaal op het betrouwbare netwerk van KPN.

Wil je een sim only abonnement afsluiten en ben je benieuwd wat Robin Mobile voor je kan betekenen? Lees dan op deze pagina meer over de sim only’s van Robin Mobile en de grootste voordelen van deze aanbieder.

Bundels

  • Zoals gezegd zijn alle abonnementen bij Robin Mobile met onbeperkt bellen, sms’en én internet.
  • Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.
  • De internetsnelheden zijn het belangrijkste verschil tussen de bundels. Je kunt kiezen uit ‘Entree 3G’ (dit raden wij af: zeer traag), Junior 4G (5,0 Mbit/s), Gewoon Snel 4G (10 Mbit/s), Super Snel 4G (15 Mbit/s) en Pijl Snel 4G (25 Mbit/s). Realiseer je dat zelfs ‘Pijl Snel 4G’ nog steeds een stuk trager is dan bijvoorbeeld een 4G abonnement bij KPN of T-Mobile (100 tot 300 Mbit/s).

Waarom Robin Mobile?

Algemene informatie

Robin Mobile is opgericht vanuit een onvrede over de huidige markt van telefonie in ons land. Wilfred Rottier, een professional die al vele jaren actief was in de markt van telefonie, was het namelijk niet eens met het feit dat consumenten voortdurend buiten hun bundel gingen door te veel te bellen, te veel te sms’en of te veel te internetten. Hij was van mening dat het niet alleen onmogelijk zou moeten zijn om buiten een bundel te bellen, sms’en of internetten, maar ook dat het onmogelijk is om bij het afsluiten van een abonnement te bepalen wat je in de toekomst precies gaat verbruiken. Omdat Rottier voelde dat het systeem niet klopte, besloot hij dat er drastische veranderingen moesten plaatsvinden.

Opgericht in 2013

Robin MobileOm de Nederlandse telecommarkt te veranderen, begon Rottier in het jaar 2013 de nieuwe provider Robin Mobile. Het idee achter deze nieuwe provider, is het feit dat de provider onbeperkt bellen, sms’en en zelfs onbeperkt internet echt mogelijk moest maken. Geen hoge rekeningen meer door buiten de bundel te bellen, sms’en of internetten, maar een vast bedrag per maand waar je zo veel mee kunt bellen, sms’en en internetten als jij wil.

Robin Mobile is een knipoog naar Robin Hood, want net zoals Robin Hood zet Robin Mobile zich af tegen de gevestigde orde en het huidige systeem dat absoluut niet transparant en zelfs oneerlijk is. Robin Mobile ziet zichzelf dus in feite als de Robin Hood van de telecommarkt in Nederland, simpelweg door tegen het systeem in te gaan.

 

Laatste nieuws

Robin Mobile enige aanbieder in 487 Primera-winkels

Sim only aanbieder Robin Mobile is een exclusieve samenwerking aangegaan met winkelketen Primera. Vanaf 1 oktober zijn de sim only abonnementen van Robin Mobile alleen nog maar verkrijgbaar bij de 487 filialen van de 'gemakswinkel´. Bovendien is Robin Mobile ook de...

Lees meer

Robin Mobile lanceert speciaal abonnement voor Pokemon Go

Waar je ook loopt, fietst of rond rijdt, je ziet vooral jongeren allemaal lopen met hun mobieltje in hun hand. Op zoek naar die ene zeldzame pokemon. Pokemon GO is in Nederland ontzettend populair en de gekte slaat zelfs door in de telecomwereld. Prijsvechter Robin...

Lees meer

Ben Sim Only Hollandsnieuwe Sim Only KPN Sim Only Robin Mobile Sim Only Simpel Sim OnlySimyo Sim Only T-Mobile Sim Only Tele2 Sim Only Vodafone Sim Only Youfone Sim Only