Simpel

Simpel

  • De goedkoopste sim only abonnementen vind je bij Simpel.
  • Beste provider van Nederland in Q1 2019 (Consumentenbond).
  • Supersnel internet met gratis 4G.
  • Opererend op het betrouwbare netwerk van T-Mobile.

Vergelijk direct »
Of bekijk alle acties op Simpel.nl

Simpel sim only-abonnementen

Stel de filters in en vind eenvoudig een goedkoop sim only abonnement bij Simpel:

Simpel Sim Only

Wie de televisie wel eens aan heeft staan, ziet waarschijnlijk regelmatig reclames van Simpel voorbij komen. Simpel is een sim only provider die erom bekend staat regelmatig aantrekkelijke acties te organiseren. Is de ene actie voorbij, dan wordt er weer een nieuwe actie georganiseerd om de laagste prijzen van het land te kunnen bieden. De prijzen op de website van Simpel zijn dus bijna nooit de vaste prijzen van de provider, maar betreffen bijna altijd aanbiedingen met extreem lage prijzen.

Naast sim only biedt Simpel ook prepaid simkaarten aan. In tegenstelling tot veel andere aanbieders verkoopt Simpel geen losse toestellen. De aanbieder heeft zich volledig gericht op het verkopen van sim only abonnementen en prepaid simkaarten en heeft een groot en goedkoop aanbod.

Bundels

  • Qua belminuten kun je kiezen uit 100 minuten of onbeperkt bellen (tegen een kleine meerprijs).
  • De databundels gaan tot maximaal 10GB. Let er op dus op dat je niet meer dan 10GB gebruikt, anders is Simpel niet geschikt voor jou. De bundels zijn momenteel 250 MB, 500 MB, 2 GB, 5GB en 10 GB.
  • 4G internet is standaard en bovendien gratis.
  • De contractduur is 1 of 2 jaar. Het is bij Simpel niet mogelijk een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten.

BelrevolutieRegelmatig interessante aanbiedingen

Een groot voordeel van Simpel is het feit dat deze aanbieder regelmatig aanbiedingen heeft waar andere providers van schrikken. Zo staat de provider bekend om de ‘belrevolutie’: een introductie van onbeperkt bellen voor een messcherpe prijs. Deze actie is inmiddels voorbij, maar er zijn altijd andere actuele aanbiedingen bij de provider.

Het goedkoopste sim only abonnement vind je geheid bij Simpel. Pas alleen wel op dat de maximale databundel 10 GB is. Ben je een grootverbruiker, dan is deze prijsvechter niet geschikt voor jou.

Controle op jouw verbruik met een plafond

Om te voorkomen dat je torenhoge rekeningen krijgt kun je bij Simpel een plafond instellen. Dit betekent dat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan bij het ontvangen van de factuur en dat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Geen kredietcheck

Simpel vindt het belangrijk om voor iedereen toegankelijk te zijn. Om ervoor te zorgen dat niemand afgewezen kan worden bij het afsluiten van een abonnement van Simpel, voert deze provider geen kredietcheck uit bij het afsluiten van een abonnement. Heb je een negatieve notering in de database van het Bureau Kredietregistratie (BKR), dan kun je alsnog bij Simpel terecht voor het afsluiten van een sim only abonnement.

Andere voordelen

Andere belangrijkste voordelen van Simpel zijn naast de prijs dus gratis 4G internet op het betrouwbare netwerk van KPN. Ook het belplafond is handig, zo houd je controle over je kosten. De flexibiliteit van Simpel is ook fijn: je mag maandelijks je bundel aanpassen tot maximaal 10 GB aan data.

Algemene informatie over Simpel

SimpelSimpel is een Nederlandse aanbieder van diverse sim only abonnementen. Het bedrijf staat voornamelijk voor de drie pijlers goedkope telefonie, duidelijke communicatie en maximale controle over het abonnement en de uitgaven die bij een abonnement horen. Door regelmatig acties te organiseren kan de aanbieder goedkope telefonie aanbieden. De klantenservice van Simpel zorgt voor duidelijke communicatie en controle kun je houden  door gebruik te maken van het bel- of dataplafond.

Oprichting
Simpel werd in het jaar 2007 opgericht en werd al snel bekend door de lage en transparante tarieven van het bedrijf en het feit dat de provider geen kredietcheck uitvoert bij het afsluiten van sim only abonnementen. Als eerste aanbieder van Nederland gaf Simpel de klanten van de provider volledige controle op de kosten door het plafond te introduceren. Het plafond wordt op dit moment voornamelijk gebruikt door ouders met kinderen, maar ook door voormalige prepaid bellers die goedkoop willen blijven bellen met een sim only abonnement.

T-Mobile neemt Simpel over
In het jaar 2010 werd Simpel overgenomen door T-Mobile. Met behulp van T-Mobile lanceerde Simpel opvallende reclames en werd er snel meer naamsbekendheid gegenereerd. Echter, omdat Simpel toch onafhankelijk wilde functioneren heeft het bedrijf de samenwerking met T-Mobile weer beëindigd in het jaar 2014. Vanaf dit jaar is Simpel weer actief als zelfstandige telecomprovider. Dit wil overigens niet zeggen dat de samenwerking met T-Mobile helemaal voorbij is, want Simpel maakt nog altijd gebruik van het betrouwbare en snelle netwerk van deze grote provider. T-Mobile heeft namelijk al jaren het beste netwerk van Nederland.

Gerelateerd nieuws

Simpel gaat abonnementen met Refurbished iPhones aanbieden

Mobiele provider Simpel biedt klanten voortaan de mogelijkheid aan om bij het afsluiten van een sim only abonnement tegelijk ook een iPhone aan te schaffen. Geen nieuwe, maar een refurbished exemplaar. Refurbished wil zeggen dat het een tweedehands toestel betreft,...

Lees meer

Ben Sim Only Hollandsnieuwe Sim Only KPN Sim Only Robin Mobile Sim Only Simpel Sim OnlySimyo Sim Only T-Mobile Sim Only Tele2 Sim Only Vodafone Sim Only Youfone Sim Only