Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe

 

  • Belminuten, sms en internet MB’s uit één bundel.
  • Eén van de goedkoopste abonnementen op de markt.
  • Opererend op het betrouwbare 4G netwerk van Vodafone.
  • Iedere maand je bundel bijstellen indien nodig. Zowel omhoog als omlaag.

» Vergelijk abonnementen       Of bekijk alle acties op Hollandsnieuwe.nl »

Over Hollandsnieuwe

Veel mensen kennen aanbieders als Vodafone, KPN en Ziggo wel, maar zijn minder bekend met Hollandsnieuwe. Hollandsnieuwe is een aanbieder van sim only abonnementen in Nederland, die langzaam maar zeker terrein aan het winnen is door steeds meer klanten voor zich te winnen. Hollandsnieuwe vindt het belangrijk om de prijzen van alle producten zo laag mogelijk te houden. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor deze relatief kleine aanbieder, want Hollandsnieuwe is simpelweg erg transparant over de kosten en de manieren waarop de aanbieder de kosten van de producten probeert te verlagen.

Wat veel mensen niet weten, is dat Hollandsnieuwe onderdeel is van Vodafone. De reden dat veel mensen dit niet weten, heeft te maken met het feit dat Hollandsnieuwe en Vodafone nergens zichtbaar aan elkaar gekoppeld zijn en de beide bedrijven verschillende producten en diensten aanbieden.

Wil je een sim only abonnement afsluiten en twijfel je of het afsluiten van een abonnement bij Hollandsnieuwe iets voor jou is? Lees dan op deze pagina meer over Hollandsnieuwe als sim only provider.

Gerelateerd nieuws

‘4G internet binnenkort ook mogelijk bij Hollandsnieuwe’

Hollandsnieuwe is van plan om misschien ook 4G aan te bieden. Het is een aanbieder van mobiele telefonie die in een mailing naar de klanten bekend heeft gemaakt dat zij de snelheden van de mobiele dataverbindingen gaan verhogen tot maximaal 25 Mbps. In dezelfde mail...

Lees meer

Ben hollandsnieuwe kpn robin-mobile simpel simyo t-mobile tele2 telfort vodafone youfone