Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe Sim Only

  • Hollandsnieuwe Sim Only staat voor bellen, sms’en en internetten uit één bundel.
  • Eén van de goedkoopste abonnementen op de markt.
  • Opererend op het betrouwbare 4G netwerk van Vodafone.
  • Iedere maand je bundel bijstellen indien nodig. Zowel omhoog als omlaag.

Vergelijk direct »       
Of bekijk alle acties op Hollandsnieuwe.nl

Hollandsnieuwe Sim Only abonnementen:

Waarom een Hollandsnieuwe abonnement?

Veel mensen kennen aanbieders als Vodafone, KPN en Ziggo wel, maar zijn minder bekend met Hollandsnieuwe. Hollandsnieuwe is een aanbieder van sim only abonnementen in Nederland, die langzaam maar zeker terrein aan het winnen is. Hollandsnieuwe vindt het belangrijk om de prijzen van alle producten zo laag mogelijk te houden. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor deze relatief kleine aanbieder.

Hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone. Dit betekent dat de provider gebruikmaakt van het uiterste betrouwbare en snelle 4G netwerk van Vodafone. Hollandsnieuwe abonnement

Alles uit één bundel

Veel aanbieders van sim only bieden abonnementen aan waarbij het aantal belminuten, het aantal sms’jes en het aantal MB’s aan mobiel internet apart berekend worden. Bij Hollandsnieuwe is dit niet het geval.

Bij Hollandsnieuwe sluit je een bundel af met belminuten, sms’jes en MB’s in één totaalpakket. Hoe werkt dat?

Wanneer je kiest voor ‘Hollandsnieuwe 1000′ dan kun je 1000 belminuten/sms’jes/internet MB’s verbruiken. Je mag dus zelf weten hoe je deze 1000 ‘credits’ verdeeld. Uitgangspunt van de provider is dan ook dat je geen nutteloze onderdelen in je bundel hebt zitten die je amper verbruikt. Wanneer je niet sms’t, kun je dit ’tegoed’ als het ware verbruiken door bijvoorbeeld meer internet MB’s te verbruiken.

Opties

  • Type abonnement: consument, zakelijk.
  • Contractduur: 1 jaar, 2 jaar.
  • Bundels: 500, 1000, 2000, 3000, 5000 belminuten/sms/internet.
  • Optioneel: Onbeperkt bellen/sms (meerprijs €4).

Hollandsnieuwe

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Bestellen is makkelijk te regelen via de website van Hollandsnieuwe. Je kunt je kaart twee werkdagen na het plaatsen van de bestelling al in huis verwachten. Hollandsnieuwe levert een 3-in-1 simkaart. Dat is een normale, micro en nano simkaart in één. De kaart past dus in ieder type telefoon.

Verbruik-app

Download de app op je smartphone of tablet en krijg een overzicht van je bel-, sms- en datategoed. Je kunt via de app ook je abonnement aanpassen als je toch niet tevreden bent over de inhoud van je contract. Daarnaast kun je een extra sms- of databundel activeren als je verwacht meer te gaan verbruiken.

Voor ouders is de app handig omdat het ook mogelijk is om meerdere Hollandsnieuwe abonnementen via de app te beheren en het verbruik van hun kinderen te bekijken.

Gerelateerd nieuws

‘4G internet binnenkort ook mogelijk bij Hollandsnieuwe’

Hollandsnieuwe is van plan om misschien ook 4G aan te bieden. Het is een aanbieder van mobiele telefonie die in een mailing naar de klanten bekend heeft gemaakt dat zij de snelheden van de mobiele dataverbindingen gaan verhogen tot maximaal 25 Mbps. In dezelfde mail...

Lees meer

Ben Sim Only Hollandsnieuwe Sim Only KPN Sim Only Robin Mobile Sim Only Simpel Sim OnlySimyo Sim Only T-Mobile Sim Only Tele2 Sim Only Vodafone Sim Only Youfone Sim Only