HollandsNieuwe sim only abonnementen

HollandsNieuwe Sim only: Belminuten, smsjes en internet MB’s in één bundel

Veel mensen kennen aanbieders als Vodafone, KPN en Ziggo wel, maar zijn minder bekend met Hollandsnieuwe. Hollandsnieuwe is een aanbieder van sim only abonnementen in Nederland, die langzaam maar zeker terrein aan het winnen is door steeds meer klanten voor zich te winnen. Hollandsnieuwe vindt het belangrijk om de prijzen van alle producten zo laag mogelijk te houden. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor deze relatief kleine aanbieder, want Hollandsnieuwe is simpelweg erg transparant over de kosten en de manieren waarop de aanbieder de kosten van de producten probeert te verlagen.

Wat veel mensen niet weten, is dat Hollandsnieuwe onderdeel is van Vodafone. De reden dat veel mensen dit niet weten, heeft te maken met het feit dat Hollandsnieuwe en Vodafone nergens zichtbaar aan elkaar gekoppeld zijn en de beide bedrijven verschillende producten en diensten aanbieden.

Wil je een sim only abonnement afsluiten en twijfel je of het afsluiten van een abonnement bij Hollandsnieuwe iets voor jou is? Lees dan op deze pagina meer over Hollandsnieuwe als sim only provider.