Hollandsnieuwe heeft een nieuwe reclame gelanceerd: ‘de hollandsnieuwe manier van…’

De campagne is gelanceerd omdat de sim only provider een nieuw aanbod aan de man wil brengen waarbij tijdelijk geen aansluitkosten worden berekend.

Daarnaast zijn ook de smartphones die de provider aanbiedt op de website scherp afgeprijsd.

Praat eens wat vaker met mensen om je heen

In de nieuwe televisiereclame van de provider wordt een zeer nobele boodschap de wereld in gebracht: ‘praat eens wat vaker met mensen om je heen’.

Dit probeert de provider te stimuleren met zoals zij noemen een ‘nieuwe manier van chatten’.

Volgens Hollandsnieuwe leven we momenteel in een wereld waarom mensen alleen nog maar focus hebben op hun eigen beeldscherm, maar de manier van chatten volgens Hollandsnieuwe is praten met de mensen die je om je heen hebt.

Nieuw aanbod

Het aanbod van sim only abonnementen is op de schop gegaan de dochteronderneming van Vodafone. Je betaalt per direct minder voor je bundel bij de provider.

Daarnaast zijn ook de bundels aangepast.

  • De hoogste bundel was eerder 4000 MB / belminuten / sms en is verhoogd naar het populaire 5000 MB / belminuten / sms, voor deze bundel betaal je nu 14 euro per maand.
  • Het laagst mogelijk abonnement is vanaf 7 euro verkrijgbaar voor een abonnement met 1000 MB / belminuten / sms. Eerder betaalde je 9 euro voor deze bundel met 3G internet.
  • Ook de populaire bundels met 2000 en 3000 MB / belminuten / sms zijn verlaagd in prijs, met 1 euro. Hierdoor betaal je respectievelijk 10 en 12 euro voor deze bundels.

Als klap op de vuurpijl betaal je geen aansluitkosten meer wanneer je een nieuwe klant bent.

Het nieuwe aanbod is waarschijnlijk niet tijdelijk maar permanent, en geldt voor de gehele duur van je abonnement.

Ook 4G internet wordt aangeboden

Provider Hollandsnieuwe is daarnaast van start gegaan met het aanbieden van internet via 4G. Omdat de provider zelf niet over een 4G netwerk beschikt, gebeurt dit via het snelle netwerk van concurrent Vodafone.

Ben je klant van Hollandsnieuwe en heb je een 500 abonnement of hoger? Dan kun je vanaf nu voor een toeslag van één of twee euro per maand voortaan internetten via het supersnelle 4G netwerk.

De prijsvechter is in alle stilte begonnen met het aanbieden van 4G, ontdekte telecom nieuwssite GSM Helpdesk. Alle klanten met een 500, 800 en 1000 abonnement kunnen voor 2 euro per maand gebruik maken van 4G.

Voor abonnees met een groter abonnement kost toegang tot 4G slechts 1 euro per maand extra. Uiteraard moet je als klant dan wel de beschikking hebben over een smartphone die 4G ondersteunt, maar vrijwel alle toestellen die sinds 2014 zijn uitgekomen, beschikken over deze ondersteuning.

Voorbereidingen

Hollandsnieuwe was overigens al een behoorlijke tijd geleden gestart met de eerste voorbereidingen voor het aanbieden van 4G. Al in oktober 2015 kregen alle klanten van de prijsvechter een nieuwe simkaart.

Achteraf blijkt dit de eerste stap te zijn geweest richting het aanbieden van extra snel internet, want dankzij deze simkaart is het nu dus mogelijk om toegang te krijgen tot het 4G netwerk van Vodafone.

Ook nog altijd 2G en 3G

Voor de klanten die geen geschikte smartphone hebben, biedt Hollandsnieuwe overigens ook nog steeds gewoon 3G en zelfs 2G internet aan, ook via netwerken van Vodafone.

De maximale snelheid over het 3G netwerk is echter maar 25 Mbps. Over het 4G netwerk is de maximale datasnelheid een heel stuk hoger, namelijk zo’n 150 Mbps.

Algemene informatie over de provider

Hollandsnieuwe is in 2011 opgericht en opereert op het Vodafone netwerk. Daarmee kan de provider een hoge kwaliteit bellen, internet en sms’en leveren zowel binnen- als buitenshuis.

De prijzen van de provider zijn al jaren relatief laag en deze nieuwe prijzen zijn dan ook historisch laag te noemen. De provider moet wel, aangezien andere providers hun prijzen ook flink hebben verlaagd in de afgelopen jaren.

Het afsluiten van een sim only abonnement bij Hollandsnieuwe heeft veel voordelen: zo bepaal je zelf hoe je je tegoed uitgeeft aangezien je alles uit één bundel verbruikt.

Verder kun je voor slechts 1 euro per maand meer gebruik maken van 4G mobiel internet, is er een handige Hollandsnieuwe-app.