4G abonnementen

Sim Only 4GOp zoek naar een sim only met 4G internet? Met onze tool vergelijk je onafhankelijk de beste sim only aanbiedingen van dit moment. Het gemiddelde datagebruik neemt fors toe en het 4G netwerk biedt razendsnel internet, in tegenstelling tot het trage 3G. Gemiddeld betaal je maandelijks hooguit enkele euro’s extra voor 4G. Vaak zelfs maar 1 euro extra. Dat is het absoluut waard. Niets is namelijk irritanter dan traag 3G internet op je mobiele telefoon.

Sommige aanbieders bieden standaard mobiel 4G internet aan terwijl bij andere providers het nog altijd mogelijk is om te kiezen voor het goedkopere 3G. In de onderstaande vergelijker vind je een overzicht.

Vergelijk alle sim only met 4G:

4g internetSim only met 4G

Met behulp van bovenstaande vergelijkingstool kun je direct alle 4G abonnementen met sim only vergelijken. Met behulp van de uitgebreide filters kun je de perfecte aanbiedingen vinden die passen bij jouw wensen.

Wat is de toekomst?
De opkomst van 4G is nog in volle gang, maar de providers zijn momenteel al bezig om zich voor te bereiden op de toekomst. Zo is T-Mobile al bezig met de uitrol van 4G+, wat nóg sneller is dan de huidige netwerken. Ook zijn met name in het buitenland de ontwikkelingen voor 5G ook al in volle gang. Verwacht wordt dat de uitrol van 5G netwerken in 2022 van start gaat.

Ben Sim Only Hollandsnieuwe Sim Only KPN Sim Only Robin Mobile Sim Only Simpel Sim OnlySimyo Sim Only T-Mobile Sim Only Tele2 Sim Only Vodafone Sim Only Youfone Sim Only