4G abonnementen

Sim Only 4GOp zoek naar een sim only met 4G internet? Met onze tool vergelijk je onafhankelijk de beste sim only aanbiedingen met 4G. Het gemiddelde datagebruik neemt fors toe en het 4G netwerk biedt, in tegenstelling tot het trage 3G, razendsnel internet. Gemiddeld betaal je maandelijks hooguit enkele euro’s extra voor een 4G abonnement, vaak zelfs maar 1 euro extra, maar dat is het absoluut waard. Niets is namelijk irritanter dan traag 3G internet op je mobiele telefoon.

Sommige aanbieders bieden 4G standaard aan bij hun sim only abonnementen, terwijl bij andere providers het nog altijd mogelijk is om te kiezen voor het goedkopere 3G internet. In de onderstaande vergelijker vind je een overzicht van abonnementen met 4G. Stel de filters in en vind direct het meest geschikte abonnement.

4g internetSim only met 4G

Met behulp van bovenstaande vergelijkingstool kun je direct alle 4G abonnementen met sim only vergelijken. Met behulp van de uitgebreide filters kun je de perfecte aanbiedingen vinden die passen bij jouw wensen.

Wat is de toekomst?
De opkomst van 4G is nog in volle gang, maar de providers zijn momenteel al bezig om zich voor te bereiden op de toekomst. Zo is T-Mobile al bezig met de uitrol van 4G+, wat nóg sneller is dan de huidige netwerken. Ook zijn met name in het buitenland de ontwikkelingen voor 5G ook al in volle gang. Verwacht wordt dat de uitrol van 5G netwerken in 2022 van start gaat.

Ben hollandsnieuwe kpn robin-mobile simpel simyo t-mobile tele2 telfort vodafone youfone