KPN Sim only abonnementKPN Sim only abonnementen

Met een KPN sim only abonnement kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit, optimaal bereik en een hoge internetsnelheid (4G). Met een sim only abonnement van KPN beschik je dan ook over één van de beste sim only abonnementen op de markt. KPN biedt bovendien de mogelijkheid om tijdens de contractperiode van bundel te wisselen, zélfs wanneer je toch een goedkopere bundel wilt. De goedkoopste aanbiedingen bij KPN Sim only vergelijk je direct in de onderstaande vergelijker.

Een sim only abonnement bij KPN: de voordelen

KPN sim onlyWanneer je voor een sim only abonnement van KPN kiest, dan kies je voor flexibiliteit en een uitstekend bereik in Nederland en elders in Europa! KPN biedt uiteenlopende sim only abonnementen aan, verschillend in aantal belminuten, sms’jes en aantal megabytes voor het gebruik van mobiel internet. Het fijne aan de sim only abonnementen van KPN, is zoals gezegd dat je tussentijds kunt wisselen van abonnement. Zelfs als je gedurende de looptijd van je abonnement naar een kleinere bundel wilt switchen! Deze flexibiliteit maakt de sim only abonnementen van KPN erg populair.

Heb je momenteel ook al andere producten van KPN in huis, zoals televisie, vast bellen of internet van KPN? Maak dan gebruik van KPN compleet, waarmee je extra korting krijgt bij het afsluiten van je sim only abonnement. Neem bijvoorbeeld met het gehele gezin een sim only abonnement, dan krijg je per abonnement een korting van maar liefst vijf euro per maand. Daarbij is het mogelijk om megabytes voor mobiel internet onderling te delen en kun je gratis bellen met gezinsleden! Kortom, korting en overal bereik voor het hele gezin met een sim only abonnement van KPN.

Op dit moment is KPN de marktleider in het aanbieden van mobiele telefonie in Nederland, waarbij het tevens verschillende andere merken in haar bezit heeft. Denk aan aanbieders van sim only abonnementen als Simyo en Telfort. Kenmerkend voor KPN is een goed en stabiel netwerk, zodat je overal de mogelijkheid hebt om te bellen, te sms’en of mobiel te internetten. Daarbij maken alle sim only abonnementen van KPN gebruik van het 4G-netwerk van deze provider, zodat je overal snel internet hebt. Momenteel is KPN bezig met het uitrollen van een 4G+-netwerk, waarvan de maximale snelheid op kan lopen tot 225 Mbit/s. Dit is nog een stuk sneller dan de snelheid van het huidige 4G-netwerk, wat circa 150 Mbit/s bedraagt.

Sim only bundels bij KPN

Sim only abonnement KPNKPN Sim only biedt verschillende abonnementen aan, waarbij het haar klanten onderverdeelt in verschillende categorieën. Zo vindt iedereen bij KPN een sim only abonnement die aansluit bij zijn of haar gebruik van belminuten, sms’jes en mobiel internet. Het gebruik van mobiel internet verschilt bijvoorbeeld sterk per persoon. De een zal veel thuis zijn en daar gebruik maken van een Wifi-netwerk, terwijl andere klanten veel onderweg zijn en juist overal de beschikking willen hebben over een snelle verbinding voor mobiel internet. Bij KPN is het zowel mogelijk om sim only bundels met mobiel internet te nemen, als ook sim only bundels zonder mobiel internet. Dit is handig als je bijvoorbeeld geen smartphone hebt en je toestel enkel gebruikt voor het bellen of sms’en met anderen.

De KPN Sim only abonnementen die momenteel worden aangeboden zijn onderverdeeld in de categorieën: budget, basis, vooral internet en zorgeloos. De sim only abonnementen in de categorie ‘budget’ bevatten geen mobiel internet, waardoor je enkel kunt bellen en sms’en binnen de bundel. Deze budget bundels zijn aanzienlijk goedkoper dan de andere bundels uit het aanbod van KPN. Ook de ‘basis’ sim only bundel is nog relatief goedkoop. Met dit sim only abonnement kun je zowel bellen, sms’en, als ook mobiel internetten.

Logischerwijs zijn de sim only abonnementen uit de categorie ‘vooral internet’ voornamelijk gericht op het gebruik van mobiel internet. Nu het met veel apps voor smartphones mogelijk is om te bellen of berichten te versturen met vrienden, familie en collega’s, zijn deze bundels momenteel erg populair. Je hoeft immers niet veel belminuten meer te hebben, als je ook kunt bellen via Whatsapp, Facebook Messenger of Skype! Dergelijke applicaties hebben het versturen van sms’jes eveneens sterk in populariteit laten dalen. Het versturen van een sms is alleen nog handig, als je contact wenst te hebben met iemand die geen gebruik maakt van Whatsapp, Telegram of Facebook Messenger.

LogoTot slot biedt KPN Sim only verschillende bundels in de categorie ‘zorgeloos’ aan. Hiermee heb je voldoende mogelijkheden om zorgeloos te kunnen bellen, sms’en en internetten met je mobiele telefoon. Handig als je bijvoorbeeld veel filmpjes wilt kunnen bekijken, muziek wilt luisteren, enzovoorts. Dergelijke handelingen kosten vaak veel megabytes aan mobiel internet, waardoor je met een kleinere bundel snel door je tegoed aan mobiel internet bent.

Kortom, KPN Sim only biedt met haar verschillende bundels voor ieder wat wils! Maak je bijvoorbeeld veel gebruik van mobiel internet? Kies dan voor ‘vooral internet’. Gebruik je heel weinig, of juist heel veel belminuten en megabytes? Dan past respectievelijk een ‘budget/basis’ of ‘zorgeloos’ bundel het beste bij je.

De huidige bundels

Basis Mobiel Basis
De Basis Mobiel Basis is het goedkoopste sim only abonnement van KPN en bevat 150 belminuten of sms’jes, gecombineerd met 500 megabytes aan mobiel internet. Dit abonnement is voldoende voor een beginnende smartphonegebruiker, die af en toe wil kunnen bellen, internetten en sms’jes wil versturen. Met 500 megabytes aan mobiel internet heb je voldoende megabytes om d