Maandelijks opzegbare abonnementen

Maandelijks opzegbaarHet is zeer verstandig om te kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract. Een maandelijks opzegbaar sim only abonnement kan namelijk een hoop ellende voorkomen. Het komt namelijk geregeld voor dat klanten twee jaar lang aan een contract vast zitten terwijl zij uiterst ontevreden zijn over de provider, bijvoorbeeld over het bereik binnenshuis of buitenshuis. Bij ontevredenheid van je huidige provider kun je dus met een maandelijks opzegbaar abonnement binnen één maand direct weer overstappen naar een andere provider. Maar dat is niet het enige. Ben je wel tevreden met de provider, maar niet met de gekozen bundel? Binnen één stap je over naar een grotere of kleinere bundel zonder extra kosten.

In de onderstaande vergelijker zijn de goedkoopste aanbiedingen van dit moment te vinden in combinatie met een contract van 1 maand. Stel de filters in en vind het abonnement die perfect aansluit bij jouw wensen. Zoals je ziet bieden niet alle providers maandelijks opzegbare abonnementen aan.

Alle abonnementen met maandelijkse opzegbaarheid:

Sim Only Maandelijks Opzegbaar: wat zijn de voordelen?

maandelijks opzegbaarDoor de toenemende concurrentie op de markt van sim only abonnementen kiezen steeds meer providers voor interessante opties die je als consument kunt benutten. Eén van deze opties is de mogelijkheid om te kiezen voor een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Zoals de naam het al zegt, zit je hierbij niet vast aan een één- of tweejarig contract, maar kun je indien gewenst binnen één maand het contract al eenzijdig verbreken.

Nergens aan vast
Dit maakt een snelle overstap mogelijk en deze flexibiliteit is een hoop waard. De kwaliteit van bellen, sms’en en internetten laat bij sommige providers nog wel eens te wensen over. Ook scheelt dit vaak sterk per regio en gebied in Nederland. Woon je toevallig in een gebied waar de dekking van de provider niet optimaal is? Dan zit je bij een tweejarig contract voor een lange periode vast aan een matig bereik, wat zeer frustrerend kan werken. Daarom is een maandelijks opzegbaar abonnement een mooie uitkomst: je kunt binnen korte tijd een andere provider proberen.

Snelle overstap bij ontevredenheid
Maar er is meer. In sommige gevallen wil je graag de bel- of internetbundel naar beneden bijstellen, maar bij verschillende providers is dat tussentijds niet meer mogelijk. Je zal het contract moeten uitdienen voordat je kan overstappen naar een contract met een kleinere bel- of internetbundel. Ook in dit geval biedt dit abonnement uitkomst: je kiest na één maand vrijblijvend voor een abonnement met minder belminuten en/of internet MB’s. Zonder extra kosten.

Tussentijds gebruikmaken van andere acties
Al met al heeft het veel voordelen om te kiezen voor maandelijkse opzegbaarheid. Alleen al vanuit het oogpunt dat de prijzen van grote bel- en internetbundels dalende zijn is het verstandig. Zo kun je na een paar maanden wellicht gebruik maken van bijvoorbeeld een scherpe actie die eigenlijk veel interessanter is dan je huidige abonnement.

Sim only maandelijks opzegbaar

Extra kosten: gemiddeld 1 á 2 euro per maand

Aan de hoge mate van flexibiliteit hangt uiteraard een prijskaartje. Hoeveel deze extra kosten bedragen verschilt per provider en soms ook per belbundel. Tijdens het sim only vergelijken zal je snel zien dat deze kosten meevallen. Bij de meeste providers betaal je gemiddeld slechts 1 á 2 euro per maand meer dan bij een langdurig contract. Heb je dat er niet voor over? Bedenk dan goed met welke bel- en internetbundel je jezelf één of twee jaar laat vastleggen. Of kies voor een provider waarbij je de bundels tussentijds kunt aanpassen. Met onze vergelijkingstool bovenaan de pagina kun je eenvoudig alle prijzen en abonnementen met elkaar vergelijken. Met behulp van de filters selecteer je eenvoudig de gewenste looptijden: Maandelijks opzegbaar, 12 maanden (1 jaar) of 24 maanden (2 jaar).

Ben hollandsnieuwe kpn robin-mobile simpel simyo t-mobile tele2 telfort vodafone youfone