Maandelijks opzegbare sim only abonnementen

Kies je voor een maandelijks opzegbaar sim only abonnement? Dat is zeer verstandig! Maandelijkse opzegbaarheid kan namelijk een hoop ellende voorkomen. Het komt namelijk regelmatig voor dat klanten twee jaar lang aan een contract vast zitten terwijl zij uiterst ontevreden zijn over de provider. Bij een maandelijks opzegbaar sim only abonnement kun je met een opzegtermijn van slechts één maand direct weer overstappen naar een andere provider of verlengen met een grotere bundel. In de onderstaande vergelijker zijn de goedkoopste aanbiedingen van dit moment te vinden:

Maandelijks opzegbaar: de voordelen

maandelijks opzegbaarDoor de toenemende concurrentie op de markt van sim only abonnementen kiezen steeds meer providers voor interessante opties die je als consument kunt benutten! Eén van deze opties is de mogelijkheid om te kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Zoals de naam het al zegt, zit je hierbij niet vast aan een één- of tweejarig contract, maar kun je indien gewenst binnen één maand het contract al eenzijdig verbreken.

Deze flexibiliteit is een hoop waard. De kwaliteit van bellen, sms’en en internetten laat bij sommige providers nog wel eens te wensen over. Ook scheelt dit vaak sterk per regio en gebied in Nederland. Woon je toevallig in een gebied waar de dekking van de provider niet optimaal is? Dan zit je bij een tweejarig contract voor een lange periode vast aan een matig bereik, wat zeer frustrerend kan werken. In dat geval is een maandelijks opzegbaar sim only abonnement een mooie uitkomst: je kunt binnen korte tijd een andere provider proberen!

Maar er is meer. In sommige gevallen wil je graag de bel- of internetbundel naar beneden bijstellen, maar bij verschillende providers is dat tussentijds niet meer mogelijk. Je zal het contract moeten uitdienen voordat je kan overstappen naar een contract met een kleinere bel- of internetbundel. Ook in dit geval biedt een Sim Only Maandelijks Opzegbaar abonnement uitkomst: je kiest na één maand vrijblijvend voor een abonnement met minder belminuten en/of internet MB’s!

Al met al heeft het veel voordelen om te kiezen voor maandelijkse opzegbaarheid. Alleen al vanuit het oogpunt dat de prijzen van grote bel- en internetbundels dalende zijn is het verstandig. Zo kun je na een paar maanden wellicht gebruik maken van bijvoorbeeld een scherpe aanbieding die eigenlijk veel interessanter is dan je huidige abonnement.

Sim only maandelijks opzegbaarExtra kosten: gemiddeld 1 á 2 euro per maand

Aan de hoge mate van flexibiliteit hangt echter wel een prijskaartje. Hoeveel deze extra kosten bedragen verschilt per provider en soms ook per belbundel. Tijdens het sim only vergelijken zal je snel zien dat deze kosten meevallen. Bij de meeste providers betaal je gemiddeld 1 á 2 euro per maand meer dan bij een langdurig contract. Heb je dat er niet voor over? Bedenk dan goed met welke bel- en internetbundel je jezelf één of twee jaar laat vastleggen. Of kies voor een provider waarbij je de bundels tussentijds kunt aanpassen. Met onze vergelijkingstool bovenaan de pagina kun je eenvoudig alle prijzen en abonnementen met elkaar vergelijken. Met behulp van de filters selecteer je eenvoudig de gewenste looptijden: Maandelijks opzegbaar, 12 maanden of 24 maanden.

Het laatste nieuws over maandelijks opzegbare abonnementen:

Welke maandelijks opzegbare Sim only aanbieders zijn er?

Niet iedereen wil als het om Sim Only abonnementen graag vastzitten aan een abonnement. Je hoeft dan niet zonder telefoon te zitten, want je kunt ook kiezen voor 'Sim only Maandelijks Opzegbaar'. Je kunt een dergelijk Sim Only abonnement ook afsluiten om er zo achter...

Lees meer

Ben hollandsnieuwe kpn robin-mobile simpel simyo t-mobile tele2 telfort vodafone youfone