Simyo

 

 

 

  • Simyo is al velen malen uitgeroepen tot beste provider van Nederland (Consumentenbond).
  • Razendsnel en betrouwbaar 4G internet op het KPN netwerk.
  • Beste klantenservice van Nederland in categorie telecom.
  • Heb je vast internet van KPN? Dan krijg je met “Simyo Compleet” dubbele bundels!

Vergelijk direct »        Of bekijk alle acties op Simyo.nl

Simyo Sim Only abonnementen:

! Waarom een Simyo abonnement?

Beste sim only provider van nederlandGa je voor kwaliteit, dan kies je voor Simyo. De telecomprovider is al 16 keer op rij (!) uitgeroepen tot beste mobiele provider van Nederland. De provider spant de kroon als het gaat om kwaliteit van bellen, kwaliteit van internet, algemene tevredenheid en klantenservice.

De sim only abonnementen bij Simyo zijn niet de goedkoopste van Nederland. Je betaalt gemiddeld wat meer dan bij andere prijsvechters als Youfone, Ben en Simpel. Daartegenover staat een uitmuntende kwaliteit. Je zal gegarandeerd tevreden zijn over deze provider!

Je kunt bij de aanbieder ook terecht voor prepaid simkaarten, maar het is niet mogelijk om een toestel aan te schaffen door een abonnement af te sluiten. De provider is echt gespecialiseerd in sim only.

Simyo sim only bundels

  • Qua belbundels kun je kiezen uit 100 minuten, 300 minuten of onbeperkt bellen. Je kunt dit iedere maand gratis aanpassen.
  • Simyo biedt databundels aan van 0 tot 8000 MB. Onbeperkt internet is niet mogelijk bij deze provider. Daarvoor kun je terecht bij T-Mobile, Tele2 of Robin Mobile.
  • De contractduur is maandelijks opzegbaar of 1 jaar. Simyo kiest ervoor je niet langer dan 1 jaar vast te leggen: een tweejarig contract wordt niet aangeboden.
  • Je krijgt standaard 4G internet op het betrouwbare netwerk van KPN.
  • Voor €1 per maand krijg je onbeperkt sms.

Maandelijks aanpassen

Een groot voordeel van Simyo in vergelijking met andere aanbieders is het feit dat je jouw abonnement maandelijks kan aanpassen. Gratis.

Dit is niet alleen het geval bij een maandelijks opzegbaar abonnement, maar ook bij een 1-jarig abonnement.

Heb je bijvoorbeeld 300 belminuten en/of sms’jes afgenomen terwijl je eigenlijk nauwelijks belt? Dan kun je dit kosteloos naar beneden schroeven. Uiteraard is naar boven bijstellen ook mogelijk. Ditzelfde geldt voor de databundels. Super flexibel dus.

Je kunt de bundels eenvoudig aanpassen via de portal van ‘Mijn Simyo’.

Verdien met vriendendeal

Simyo hoort vaak dat klanten zó tevreden zijn dat ze de provider ook graag willen voorstellen aan hun vrienden. Daarom introduceerde Simyo recentelijk de ‘Simyo Vriendendeal’. Abonnees kunnen met VriendenDeal voordeel verdienen door vrienden uit te nodigen. Wanneer vrienden ook klant worden bij de provider krijg je €5,- bij een afgesloten prepaid of €10,- bij een sim only abonnement. Je vriend krijgt ditzelfde bedrag ook.

Het werkt zo: klanten van de provider kunnen een eigen ‘Simyo shop’ openen op de website. De link naar jouw eigen mini-shop kun je vervolgens delen met vrienden. Dit maakt het overstappen voor vrienden nog aantrekkelijker. Wanneer ze daadwerkelijk overstappen krijg je €10,-, verrekend op je maandelijkse factuur. Er zijn al meer dan 17.000 mensen die een eigen Simyo shop hebben geopend. Een groot succes dus.

Beschik je over vast internet van KPN? Dan krijg je met Simyo Compleet een verdubbeling van je bundels!
Klik op de button voor meer informatie:

 

Algemene informatie

Top providerSimyo is een vrij jonge en kleine aanbieder van sim only abonnementen die officieel onder KPN valt. De aanbieder richt zich niet op telefoonabonnementen met toestel. Ook verkoopt het bedrijf sim only abonnementen, prepaid simkaarten en losse toestellen.

Mijn Simyo

Het uitgangspunt van Simyo is dat klanten van deze provider volledig ‘in control’ moeten blijven. Dit uit zich onder andere in Mijn Simyo: een online platform waar klanten hun verbruik in kunnen zien, hun abonnement aan kunnen passen en in contact kunnen komen met de klantenservice.

Een andere manier om de klanten ‘in control’ te houden is door de mogelijkheid aan te bieden om abonnementen maandelijks gratis aan te passen. Dit betekent niet alleen dat je jouw abonnement maandelijks gratis kunt verhogen. Ook krijg je maandelijks de mogelijkheid om jouw abonnement naar beneden bij te stellen.

Bij de laatste 16 tests van de Consumentenbond is Simyo verkozen tot beste mobiele provider van Nederland. Razend knap. Ze blinken uit in kwaliteit bellen/internet, service (zie link: interview met de online marketing manager op Marketingfacts) en andere zaken zoals de klantomgeving. Op Frankwachting.nl staat een interessant artikel over de succesvolle klantomgeving van Simyo.

Zie ook: Consumentenbond.nl.

Gerelateerd nieuws

Nieuw bij Simyo: bellen via 4G of wifi

Sim only aanbieder Simyo activeert deze week voor al zijn abonnees VoLTE en VoWifi. Door deze nieuwe techniek wordt de beschikbaarheid en bereikbaarheid van de klanten van Simyo sterk verbeterd. Om van deze dienst gebruikt te maken heb je wel een geschikte 4G telefoon...

Lees meer

Simyo beste provider in Nederland

Volgens de laatste Word of Mouth-score van Telecompaper scoren sim only aanbieder Simyo en de Samsung Galaxy SY Edge het beste in Nederland. Volgens recent onderzoek geeft 74 procent van de ruim 7.5000 ondervraagde Nederlanders aan Simyo aan te bevelen. Op het...

Lees meer

Ben Sim Only Hollandsnieuwe Sim Only KPN Sim Only Robin Mobile Sim Only Simpel Sim OnlySimyo Sim Only T-Mobile Sim Only Tele2 Sim Only Vodafone Sim Only Youfone Sim Only