T-Mobile

T-Mobile Sim only

  • Het netwerk van T-Mobile is het beste van Nederland (bron: P3).
  • Kwalitatief een van de beste sim only aanbieders.
  • 2,50 euro extra per maand korting met ‘T-Mobile Samen’.
  • Interessante bundels met onbeperkt internet (‘Unlimited’)

Vergelijk direct »        Of bekijk alle acties op T-Mobile.nl

Vergelijk alle abonnementen:

T-Mobile Sim Only-abonnementen

T-Mobile Sim onlyVan oorsprong komt T-Mobile uit Duitsland, waar het rond 2007 naam heeft weten te maken in Nederland. Destijds nam het bedrijf de providers Ben en Orange over, inclusief diens klanten. Inmiddels is T-Mobile uitgegroeid tot de derde grootste provider van Nederland. Bij T-Mobile is het mogelijk om je sim only abonnement helemaal naar eigen wens in te richten. Hierbij krijg je standaard razendsnel 4G internet. De klantenservice van T-Mobile wordt gezien als één van de beste van Nederland. Daarnaast heeft de provider volgens onderzoeksbureau P3 het beste netwerk van Nederland.

De provider is verder beroemd om zijn ‘Unlimited abonnement’ waar je onbeperkt mee kunt internetten.

Bel- en databundels

  • Qua belbundel kies je uit 100 belminuten of onbeperkt bellen (meerprijs €2,50)
  • De databundels zijn: 0 GB, 1 GB, 2 GB, 5 GB, 10 GB, onbeperkt internet, onbeperkt GB (inclusief USA).
  • De contractduur is 1 jaar of 2 jaar. Maandelijks opzegbare sim only abonnementen biedt T-Mobile niet aan.
  • Meer T-Mobile abonnementen op je huisadres? Je ontvangt met T-Mobile €2,50 korting op je abonnement + extra data.

Algemene informatie over T-Mobile

t-mobileT-Mobile is een van oorsprong Duits bedrijf, wat een tak vormt van het Duitse Deutsche Telekom-concern. Binnen deze onderneming neemt T-Mobile de mobiele telefonie-tak voor z’n rekening, waarmee het zich ook in Nederland in de markt heeft gezet. Vanwege de Duitse oorsprong van het bedrijf, bevindt het hoofdkantoor van T-Mobile zich in de Duitse plaats Bonn. Deutsche Telekom houdt zich sinds 1992 bezig met mobiele telefonie. In 1999 voegde men dit onderdeel samen met alle andere draadloze activiteiten binnen het bedrijf samen in T-Mobile International.

In september 2007 vestigde T-Mobile zich voor het eerst op de Nederlandse markt, toen het aankondigde om Orange Nederland over te nemen. Later werd ook de Nederlandse provider Ben nog overgenomen door de Duitse telecomgigant. Met beide overnames kreeg T-Mobile een klantenbestand van maar liefst 4,8 miljoen klanten in handen, waarmee het op dat moment de tweede grootste provider van Nederland was. Inmiddels is T-Mobile de derde grootste provider in ons land.

Gerelateerd nieuws

T-Mobile schaft goedkope Basis SIM-abonnementen af

T-Mobile is vanaf 21 januari gestopt met het aanbieden van de zogenoemde 'Basis SIM' abonnementen. Dit waren de goedkoopste sim only abonnementen die de provider aanbood. Nu zijn deze abonnementen geïntegreerd in haar portfolio GO-abonnementen. Het maakt het aanbod...

Lees meer

Ben Sim Only Hollandsnieuwe Sim Only KPN Sim Only Robin Mobile Sim Only Simpel Sim OnlySimyo Sim Only T-Mobile Sim Only Tele2 Sim Only Vodafone Sim Only Youfone Sim Only