T-Mobile Sim onlyT-Mobile

Op zoek naar een T-Mobile sim only abonnement? Met een sim only abonnement van T-Mobile kies je voor een zeer betrouwbaar en snel 4G netwerk. Daarnaast is het abonnement erg flexibel; de bundel kan iedere maand bijgesteld worden met ‘Stel Samen & Stel Bij’. Tot slot biedt T-Mobile de mogelijkheid te kiezen voor het revolutionaire T-Mobile Onbeperkt Internet abonnement voor slechts €35 per maand. De laatste aanbiedingen van T-Mobile vergelijk je direct in de onderstaande vergelijker.

Een sim only abonnement bij T-Mobile

T-Mobile Sim onlyVan oorsprong komt T-Mobile uit Duitsland, waarvandaan het rond 2007 naam heeft weten te maken in Nederland. Destijds nam het bedrijf de providers Ben en Orange over, inclusief diens klanten. Inmiddels is T-Mobile uitgegroeid tot de derde grootste provider van Nederland. Bij T-Mobile is het mogelijk om je sim only abonnement helemaal naar eigen wens in te richten, waarbij je standaard toegang krijgt tot het snelle 4G-netwerk waarover T-Mobile beschikt. Dat is echter niet de enige reden om te kiezen voor een sim only abonnement van T-Mobile, zo werkt de provider namelijk ook met een uniek eigen spaarprogramma en wordt de klantenservice van T-Mobile gezien als één van de beste van Nederland.

T-Mobile biedt uiteenlopende sim only abonnementen aan, waarmee het zich richt op verschillende klantengroepen. Doordat je een grote mate van flexibiliteit hebt bij het samenstellen van je sim only abonnement bij T-Mobile, biedt de provider voor ieder wat wils. Iemand die zijn of haar smartphone gebruikt voor applicaties als Whatsapp, Facebook en Instagram zal bijvoorbeeld veel mobiel internet willen, terwijl zakelijke klanten wellicht kiezen voor meer belminuten en sms’jes.

Naast de flexibiliteit bij het samenstellen van je sim only abonnement bij T-Mobile, is het bij sommige sim only abonnementen mogelijk om je pakket maandelijks bij te stellen. Deze unieke service, maakt T-Mobile één van de aantrekkelijkste aanbieders van sim only abonnementen in Nederland. Wanneer je in een maand veel mobiel internet verwacht te verbruiken doordat je bijvoorbeeld veel onderweg bent, kun je dit tijdelijk verhogen. Zo kom je nooit buiten je bundel en behoud je de controle over je kosten!

De bundels bij T-Mobile

Sim only abonnementen bij T-MobileT-Mobile biedt twee verschillende soorten sim only abonnementen aan, namelijk: Sim Only Basis en Sim Only Stel Samen & Stel Bij. Met de Sim Only Basis-bundels richt de provider zich voornamelijk op klanten die hun smartphone enkel in Nederland gebruiken en daarbij niet teveel mobiel internetten, bellen en sms’en. De prijsstelling van deze bundels is erg interessant, zeker vergeleken bij andere providers in Nederland. Voor een zeer scherpe prijs maak je gebruik van een razendsnel 4G-netwerk en kun je naar gelang Whatsappen met vrienden, familie en collega’s!

Het fraaie aan de Sim Only Basis-abonnementen van T-Mobile, is dat je de bundel helemaal zelf kunt samenstellen. Vooraf kies je hoeveel megabytes je aan mobiel internet wenst te gebruiken, gecombineerd met het aantal belminuten of sms’jes wat je in een maand verbruikt. Zo kun je een bundel samenstellen, die volledig aansluit bij je verbruik.

Naast de Sim Only Basis-abonnementen van T-Mobile biedt de provider tevens Sim Only Stel Samen & Stel Bij-abonnementen aan. Evenals bij de Sim Only Basis-bundels, is het vooraf mogelijk om je eigen bundel samen te stellen. Bij deze bundels geldt echter ook, dat je de bundel tijdens de looptijd aan kunt passen. Verbruik je bijvoorbeeld toch meer, dan je vooraf had verwacht? Geen probleem bij T-Mobile! Je past het aantal megabytes voor mobiel internet of het aantal belminuten eenvoudig naar boven of naar beneden aan. Zo houd je de controle over je bundel! Let wel, dit geldt niet voor Sim Only Basis-abonnementen.

Een ander voordeel aan de Sim Only Stel Samen & Stel Bij-bundels van T-Mobile, is dat je maandelijks 120 belminuten in en naar landen binnen de Europese Unie kunt gebruiken zonder hiervoor extra kosten te moeten betalen. Dit is een ideale service voor wanneer je zelf veel in het buitenland bent of regelmatig naar het buitenland moet bellen. Deze service maakt T-Mobile extra aantrekkelijk, omdat je bij veel andere providers moet bijbetalen voor het gebruik van belminuten in en naar landen in de Europese Unie.

Sim Only Basis

T-Mobile basisMet de Sim Only Basis-bundels van T-Mobile heb je de mogelijkheid om zelf je bundel samen te stellen vooraf. Hierbij kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om geen megabytes voor mobiel internet te nemen, maar enkel gebruik te maken van belminuten en sms’jes. Andersom kun je ook kiezen om juist voornamelijk te betalen voor megabytes voor mobiel internet, nu het met veel applicaties voor smartphones mogelijk is om te bellen. Denk bijvoorbeeld aan de belfunctie van apps als Whatsapp, Facebook Messenger en Skype! De Sim Only Basis-bundels van T-Mobile zijn aan te raden voor mensen die hun toestel enkel in Nederland gebruiken en daarbij een redelijk stabiel verbruik hebben. Bij de bundels is het namelijk niet mogelijk om tussentijds aanpassingen te maken aan het aantal belminuten of megabytes voor mobiel internet.

Bij Sim Only Basis-bundels kun je kiezen tussen 0 MB, 250 MB, 500 MB, 1 GB of 2 GB. Wil je meer megabytes voor mobiel internet, dan is het enkel mogelijk om te kiezen voor een Sim Only Stel Samen & Stel Bij-bundel van T-Mobile. Je kunt het aantal megabytes combineren met 50, 150, 300 of 500 belminuten en 0, 100 of een onbeperkt aantal sms’jes. Ook voor het aantal belminuten geldt, dat wanneer je meer belminuten wenst, je enkel kunt kiezen voor bundels uit het assortiment van Sim Only Stel Samen & Stel Bij.

Sim Only Stel Samen & Stel Bij

T-Mobile: Stel samen en stel bij Wanneer je kiest voor Sim Only Stel Samen & Stel Bij van T-Mobile, dan kies je voor een grote mate van flexibiliteit bij het samenstellen en aanpassen van je bundel. Net zoals bij de Sim Only Basis-bundels, kun je bij Sim Only Stel Samen & Stel Bij vooraf kiezen hoeveel megabytes voor mobiel internet, belminuten en sms’jes je wenst. Mocht na het afsluiten van je bundel blijken dat je toch meer verbruikt, dan kun je de bundel eenvoudig naar boven aanpassen of later weer verminderen.

Deze Sim Only Stel Samen & Stel Bij-bundels zijn voornamelijk geschikt voor mensen, die een fluctuerend verbruik hebben. Daarbij is het met deze bundels mogelijk om ook in het buitenland te bellen. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om maandelijks 120 minuten vanuit je bundel te gebruiken om in en naar landen binnen de Europese Unie te bellen, zonder extra te moeten betalen. Kortom, een ideale bundel voor mensen die regelmatig in het buitenland zijn. Tijdens je verblijf in het buitenland kun je je bundel bijvoorbeeld verminderen, zodat je niet meer betaalt dan noodzakelijk is.

Bij Sim Only Stel Samen & Stel Bij kun je kiezen voor 0, 500 MB, 1 GB, 3 GB, 6 GB of zelfs 12 GB. Hier geldt, dat des te meer GB je kiest, des te sneller het mobiele internet ook wordt! Zo heb je met een bundel van 500 MB een maximale snelheid van 50 MB/s, terwijl een bundel met 12 GB een snelheid van maximaal 120 MB/s heeft. Het aantal GB voor mobiel internet kun je combineren met 0, 120 of een onbeperkt aantal belminuten. Je kunt standaard onbeperkt sms’en bij de Sim Only Stel Samen & Stel Bij-bundels van T-Mobile.

Meer voordeel met voordeelbundels van T-Mobile
Naast de reguliere sim only bundels, is het bij T-Mobile mogelijk om je bundel uit te breiden met extra voordeelbundels voor andere diensten. Hieronder vind je een overzicht van deze voordeelbundels. Let wel, niet alle voordeelbundels zijn te gebruiken bij een Sim Only Basis-bundel van T-Mobile.

Onbeperkt muziek met Deezer

Met Deezer is het mogelijk om via je mobiele telefoon, tablet of computer overal naar je favoriete muziek te luisteren. Door te kiezen voor Deezer Premium kun je ook offline naar muziek luisteren, zodat dit niet ten koste gaat van je aantal megabytes voor mobiel internet. Je zet de muziek hierbij thuis via de computer of een Wifi-netwerk offline op je toestel. Met Deezer maak je oneindig veel afspeellijsten, waarin je je favoriete muziek combineert. T-Mobile biedt je de mogelijkheid om de eerste twee maanden Deezer Premium te kiezen met 50% korting. Deze actie geldt zowel voor de Sim Only Basis-, als ook voor de Sim Only Stel Samen & Stel Bij-bundels.

Friends & Family

T-Mobile Friends & Family maakt het mogelijk om met zes personen onderling vrijwel onbeperkt te bellen. Een van de leden van deze groep dient maandelijks een relatief klein bedrag te betalen (€7,50 / maand), waarvoor iedereen binnen de groep 1000 belminuten en 1000 sms’jes krijgt. Let wel, deze belminuten en sms’jes zijn alleen onderling te gebruiken. Dit is een ideale voordeelbundel voor ouders, die contact willen houden met hun kinderen en andersom. Friends & Family geldt zowel voor de Sim Only Basis-, als ook voor de Sim Only Stel Samen & Stel Bij-bundels.

Visual Voicemail / Altijd iPhone Voordeel

Met Visual Voicemail is het mogelijk om direct te zien, wie wat op je voicemail heeft ingesproken na een gemiste oproep. Ook het beluisteren van de voicemail wordt eenvoudiger met Visual Voicemail. Wanneer je Visual Voicemail bij het kiezen van een Basis of Stel Samen & Stel Bij Sim Only-bundel afsluit, krijg je dit de eerste twee maanden gratis.

Cloud Premium 50

Steeds meer mensen maken gebruik van een virtuele cloud, waarin je al je bestanden, foto’s en berichten kunt opslaan. Mocht je naar verloop van tijd een nieuwe telefoon willen hebben, dan kun je alle oude bestanden eenvoudig via de cloud overzetten naar je nieuwe toestel. Standaard krijgen klanten van T-Mobile al 5 GB aan webruimte voor hun bestanden bij het afsluiten van een Sim Only Stel Samen & Stel Bij-bundel. Je kunt dit uitbreiden naar 50 GB, 200 GB of zelfs 1 TB. Zo heb je voldoende ruimte om al je foto’s online te bewaren!

Altijd EU Internet Voordeel

Altijd EU Internet Voordeel is een voordeelbundel voor gebruikers van een Sim Only Stel Samen & Stel Bij-bundel. Met deze voordeelbundel is het mogelijk om onbezorgd mobiel te internetten buiten Nederland in Europa met 500 MB per maand. Kies je ook voor de EU Bellen voordeelbundel, dan wordt het nog voordeliger. Let wel, deze bundels kunnen niet tussentijds worden uitgeschakeld en gelden dus de volledige looptijd van je contract. Een dergelijke EU voordeelbundel is ideaal als je regelmatig in het buitenland bent en daar niet de beschikking hebt over een openbaar Wifi-netwerk.

Altijd EU Bellen Voordeel

Naast de EU Internet Voordeel-bundel, is het mogelijk om een Altijd EU Bellen Voordeel-bundel aan te schaffen. Kies je voor beide bundels, dan krijg je extra korting! Met een Sim Only Stel Samen & Stel Bij-bundel krijg je standaard al de mogelijkheid om maandelijks 120 minuten binnen je bundel te bellen in en naar landen in de Europese Unie. Deze voordeelbundel, alleen beschikbaar voor de Sim Only Stel Samen & Stel Bij-bundels, maakt het mogelijk om onbeperkt te bellen buiten Nederland, maar binnen de Europese Unie. Daar worden ook IJsland, Noorwegen en Zwitserland nog aan toegevoegd. Ideaal als je veel onderweg bent in het buitenland!

Waarom T-Mobile Sim Only?

LogoT-Mobile staat garant voor een grote mate van flexibiliteit bij het samenstellen en gebruik van je sim only bundel. Dit is een van de voornaamste redenen om voor een sim only bundel van deze provider te kiezen. Met de Sim Only Basis- en Sim Only Stel Samen & Stel Bij-bundels, biedt T-Mobile voor ieder wat wils. De Sim Only Basis-bundels zijn ideaal voor mensen die hun smartphone enkel in Nederland en met een gemiddeld verbruik gebruiken. Voor wie het groter aan wil pakken, veel in het buitenland is, of meer flexibiliteit wenst, bieden de Sim Only Stel Samen & Stel Bij-bundels de oplossing.

Naast de flexibiliteit bij het samenstellen van een Sim Only Stel Samen & Stel Bij-bundel, kun je tussentijds kiezen voor meer megabytes om mobiel te internetten en meer belminuten bij deze bundels. Voor mensen waarbij het verbruik sterk fluctueert biedt dit veel controle over de kosten, omdat je niet buiten je bundel komt en daarbij ook minder snel veel over zal houden van je tegoed. In een maand dat je weinig verwacht te gebruiken, bijvoorbeeld omdat je veel thuis werkt, kun je de bundel eenvoudig naar beneden bijstellen.

Ook het snelle 4G-netwerk waarover T-Mobile beschikt maakt de provider erg aantrekkelijk. Met het 4G-netwerk heb je overal in Nederland snel internet, om te Whatsappen, foto’s op sociale media te zetten, het nieuws of je mailtjes te bekijken, enzovoorts. Mocht je te maken krijgen met problemen met je mobiele telefoon of het netwerk, dan beschikt T-Mobile over een klantvriendelijke en goed beoordeelde klantenservice. Zo word je snel geholpen en heb je vaak direct een antwoord op je vraag.

Tot slot is het unieke spaarprogramma van T-Mobile een goede reden om te kiezen voor deze provider. Met het spaarprogramma is het mogelijk om te sparen voor een leuk cadeau, korting op activiteiten of op je factuur. Als abonnee krijg je bij iedere euro op je factuur een punt binnen het spaarprogramma, naast de vijftien punten die je standaard krijgt bij het aanmelden voor dit spaarprogramma. De opgespaarde punten kun je vervolgens gebruiken voor het aanschaffen van telefoonaccessoires, een Rituals cadeaupakket, een bioscoopkaartje of voor vijf euro korting op je eerstvolgende factuur. Een leuke extra, waarmee T-Mobile zich onderscheidt van andere providers in Nederland.

Algemene informatie

Algemene informatie over T-Mobile

T-Mobile is een van oorsprong Duits bedrijf, wat een tak vormt van het Duitse Deutsche Telekom-concern. Binnen deze onderneming neemt T-Mobile de mobiele telefonie-tak voor z’n rekening, waarmee het zich ook in Nederland in de markt heeft gezet. Vanwege de Duitse oorsprong van het bedrijf, bevindt het hoofdkantoor van T-Mobile zich in de Duitse plaats Bonn. Deutsche Telekom houdt zich sinds 1992 bezig met mobiele telefonie. In 1999 voegde men dit onderdeel samen met alle andere draadloze activiteiten binnen het bedrijf samen in T-Mobile International.

In september 2007 vestigde T-Mobile zich voor het eerst op de Nederlandse markt, toen het aankondigde om Orange Nederland over te nemen. Later werd ook de Nederlandse provider Ben nog overgenomen door de Duitse telecomgigant. Met beide overnames kreeg T-Mobile een klantenbestand van maar liefst 4,8 miljoen klanten in handen, waarmee het op dat moment de tweede grootste provider van Nederland was. Inmiddels is T-Mobile de derde grootste provider in ons land.