Sim only provider Youfone biedt vanaf vandaag nieuwe scherpe bundels aan. Je kunt vanaf nu nog meer bellen voor minder wanneer je overstapt naar Youfone. De prijsvechter heeft ten eerste de aansluitkosten verlaagd.

Dit scheelt kosten bij de overstap. Daarnaast introduceert de provider belbundels met 50 minuten en 150 minuten. Dit ligt in lijn der verwachting: steeds minder mensen bellen.

De nieuwe bundels

Het bedrijf voegt in totaal dus twee nieuwe bundels toe:

  • Het gaat om de belbundel met 50 belminuten en sms’jes en met 150 belminuten/sms. Bij een tweejarige bundel kost dit 1 euro per maand.
  • De 150 minuten-bundel kost 4 euro per maand. Dit maakt een belaanbod van vier bundels: 50, 150, 300 (€6 p/m) en onbeperkt bellen (€8 p/m).

Voor ieder wat wils. Zo kiezen de meeste mensen tegenwoordig voor een zeer lage belbundel óf onbeperkt bellen. Voor slechts 8 euro beschik je over een onbeperkt aantal belminuten.

Een zeer scherpe prijs in vergelijking met andere providers!

Overstappen aantrekkelijker

Ook wordt het aantrekkelijker om over te stappen: de aansluitkosten zijn verlaagd naar 14 euro. Nummerbehoud was gratis en dat blijft het ook.

Bij Youfone krijg je standaard 4G internet. 3G wordt niet aangeboden. Een ander voordeel is dat Youfone tegen slechts 2 euro extra maandelijks opzegbaarheid biedt.

Dit biedt niet alleen de mogelijkheid om snel over te stappen wanneer je niet tevreden bent, ook kun je iedere maand verlengen voor nieuwe tarieven in het geval deze zijn verlaagd. De databundels lopen van 1GB tot maximaal 10GB. Onbeperkt internet wordt niet aangeboden.

→ Bekijk hier alle bundels bij Youfone.

Youfone TV

Youfone is sinds vorig jaar ook een nieuwe prijsvechter op de markt voor vast internet en televisie. Waar Ziggo beschikbaar is vanaf 48,50 euro, kun je bij Youfone TV al de beschikking krijgen over een pakket vanaf 39 euro.

Hiervoor krijg je interactieve televisie en vast internet met een downloadsnelheid van 50 Mbit/s en upload- 5 Mbit/s. Indien gewenst is glasvezel internet mogelijk tegen een meerprijs.

Tijdelijk zijn de eerste vier maanden slechts 20 euro per maand. Na deze maanden gaat het tarief omhoog. De minimale contractduur is 1 jaar. Bij een 2-jarig abonnement krijg je een euro per maand extra korting.

Alle nieuwe abonnees krijgen Fox Sports Eredivisie gratis. Alleen kanaal 1 waar de meeste voetbalwedstrijden te zien zijn.

Nieuwe telecomcampagne met Ruben Nicolai

De nieuwe deals van Youfone wordt kracht bijgezet met een nieuwe televisiecampagne. RTL4-presentator Ruben Nicolai speelt al jaren een hoofdrol in de reclames.

Ook in de nieuwe campagne zien we hem terug. Zijn alter ego ‘Marcelino Wunderlich’ is het alter ego die hij speelt, verzonnen door reclamebureau The Brave Ones. In de campagne loopt Nicolai zijn alter ego tegen het lijf.

CEO van Youfone, Valentijn Rensing, reageert: “De combinatie van de naïeve Marcelino en de zelfbewuste Ruben Nicolai laat zien dat Youfone veel meer is dan een goede grap met een scherpe prijs. Youfone bewijst al jaren dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor kwaliteit goede telecomdiensten.”

Bekijk de commercial hier (of op Youtube):