RobinMobile heeft sinds vandaag twee sim only abonnementen toegevoegd aan het aanbod, genaamd ‘Robin Entree‘ en ‘Robin Klein Zakelijk‘. Daarnaast is ‘Robin Heel Snel’ uit het aanbod verwijderd en vervangen voor ‘Robin Super Snel’.

Bij alle abonnementen van Robin Mobile geldt nog altijd dat je gebruik kunt maken van onbeperkt bellen, onbeperkt smsen én onbeperkt internet in één bundel.

Robin Mobile Entree & Klein Zakelijk

Met Robin Entree kun je ook onbeperkt bellen, sms’en en internetten, met een snelheid van 64 kbps. Hiervoor betaal je maandelijks slechts 14,95 euro, maar sommige mensen kunnen dit internet als wat traag beschouwen.

Robin Klein Zakelijk bestaat eveneens uit onbeperkt internet, belminuten en sms’jes, maar in dit geval met een snelheid van 1 Mbp, aanzien sneller dan Robin Entree. Voor Robin Klein Zakelijk betaal je 29,95 euro per maand.

Onbeperkt internet Robin-MobileSuper Snel

Zoals gezegd is het Robin Heel Snel pakket verwijderd, en is ‘Robin Super Snel‘ daarvoor in de plaats gekomen met een internet snelheid van maar liefst 8,2 Mbps.

Dit is aanzienlijk hoger dan Robin Heel Snel, waar je met 2 Mbps gebruik kon maken van mobiel internet. De prijs voor dit pakket is vastgesteld op 39,95 euro per maand.

Ook Robin Junior is aangepast; deze bundel heeft nu een internet snelheid van 400 kbps, sneller dan het eerdere 64 kbps. Bij de bundel Robin Gewoon Snel heb je nu niet de beschikking over 800 kbps snel internet zoals voorheen, maar beschik je nu over een snelheid van 1Mbps.

Per direct

De wijzigingen van alle Robin Mobile sim only abonnementen gaan per direct in. Vanaf februari breidt Robin Mobile zijn aanbod voor in het buitenland aan.

Deze bundel bevat 100 MB, 100 sms berichten en 100 belminuten in vijftig landen. Meer informatie over deze bundel voor het buitenland volgt in februari.

Aanpassingen in het aanbod

Er zijn door de provider Robin Mobile nog een aantal andere veranderingen doorgevoerd. Maar ook de komende tijd zullen er nog meer grote veranderingen op de planning staan. Door de veranderingen wordt de provider aantrekkelijker voor de consument.

Vanaf zijn er namelijk heel wat voordelen waar jij van gebruik kunt maken als klant. Je kunt namelijk sinds kort bij deze provider gebruik maken van het snelle 4G internet. Dit wil zeggen dat er een maximale downloadsnelheid geldt van 15 Mbps en een uploadsnelheid van 2 Mbps. De snelheden zijn veel beter dan het huidige 3g internet.

Je moet er wel even opletten: de 4G snelheden bij andere providers liggen een stuk hoger. Robin Mobile is relatief traag.

Meer voordelen

Robin Mobile kent nog meer voordelen voor de consument. Je hebt namelijk de keuze uit drie verschillende sim only oplossingen. Het verschil zit hem in de snelheid van internet.

Je hebt momenteel 3G internet bij het duurste abonnement. Maar dit abonnement zal verhoogd worden naar 4G. De prijs gaat ook omlaag wat ook een voordeel is, namelijk van 49,95 euro per maand naar 44,95 per maand. Een mooi voordeel dus, waar je van gaat genieten!

Robin Mobile Junior
Robin Mobile introduceert haar nieuwe product op 30 juni, Robin Mobile Junior. Je kunt dan als klant voor 19,95 per maand onbeperkt bellen en sms’en. Je krijgt dan ook internet-toegang met een snelheid van 64 Kpbs.

Ook richt deze provider zich op extra’s met betrekking tot internetten binnen de EU. Je krijgt dan als klant 50MB’s per maand kosteloos binnen de EU. De tarieven na de 50 MB zijn zeer laag. Je betaalt nu binnen de EU 8 cent buiten de bundel per MB en buiten de EU 1,99 euro per MB.

Robin Mobile steeds populairder?

Robin Mobile opereert op het betrouwbare netwerk van KPN, waardoor het betrouwbaar internet, bellen en sms’en kan aanbieden. Eventueel is het ook mogelijk te kiezen voor het razendsnelle 4G internet.

De provider onderscheidt zich van de andere providers door onbeperkt internet, bellen en sms’en aan te bieden.

Alle andere Nederlandse providers bieden niet dergelijke sim only abonnementen aan, wel kiezen steeds meer providers er voor om abonnementen aan te bieden met onbeperkt bellen.