Waar je ook loopt, fietst of rond rijdt, je ziet vooral jongeren allemaal lopen met hun mobieltje in hun hand. Op zoek naar die ene zeldzame pokemon. Pokemon GO is in Nederland ontzettend populair en de gekte slaat zelfs door in de telecomwereld.

Prijsvechter Robin Mobile, die opereert via het KPN netwerk, heeft er vandaag zelfs een speciaal mobiel abonnement voor gelanceerd.

Pokemon Go slurpt data

Maar al die Pokemon vangen buitenshuis, kost natuurlijk enorm veel data en vergt een sim only met voldoende internet MB’s.

Vele Pokemon Go trainers nemen hun baan wel erg serieus, wat voor hoge mobiele rekeningen kan zorgen wanneer je niet over voldoende MB’s beschikt maar tóch doorspeelt, of databundels bij moet kopen.

Provider Robin Mobile heeft hier slim op ingespeeld en heeft het ‘Robin GO’ maandabonnement op de markt gebracht.

Robin GO

Het Robin GO maandabonnement is speciaal op de markt gebracht voor deze fanatieke Pokemon GO trainers.

Dit sim only abonnement zorgt er namelijk voor dat je aan het einde van de maand niet voor een verrassing komt te staan. Je kunt met die abonnement namelijk gebruik maken van onbeperkt data en mb’s, en dat voor een vast bedrag per maand.

Het aanbieden van onbeperkt internet is sowieso al uniek; in Nederland is Robin Mobile de enige aanbieder die tegen scherpe prijzen onbeperkt internet aan biedt.

Recentelijk heeft T-Mobile ook onbeperkte sim only bundels gelanceerd, maar deze zijn enorm prijzig, in tegenstelling tot de scherpe prijzen van Robin Mobile.

“De pokemon rage is compleet”, aldus de oprichter van Robin Mobile. “De afgelopen weken worden we overspoeld met vragen over het dataverbruik van onze klanten, vanwege het gebruik van Pokemon Go.

We hebben daarom besloten een speciaal abonnement te lanceren om aan deze vraag tegemoet te komen.”

Onbeperkt internet en maandelijks opzegbaar

Het Robin Go abonnement kost je 25 euro per maand met een datasnelheid van 1,1 mbps, maar daarvoor kun je dus wel onbeperkt en zorgeloos gamen buitenshuis. Je hoeft je hiermee dus nooit zorgen te maken over een hoge factuur aan het einde van de maand.

Niet alleen handig voor fanatieke Pokemon Go-spelers, maar uiteraard ook voor iedere grootverbruiker die buitenshuis onbeperkt wil bellen/sms’en of internetten.

Het abonnement is tevens maandelijks opzegbaar, dus wanneer het niet bevalt ben je snel weer van het abonnement af. Let op: er is slechts een beperkt aantal abonnement beschikbaar.

Op onze homepage vergelijk je de meest goedkope abonnementen met sim only.