T-Mobile is de laatste tijd veelal positief in het nieuws en ook vandaag laat de provider van zich horen met enkele interessante sim only

aanbiedingen. Het zijn vanaf nu de Go Go Go dagen bij T-Mobile Nederland. De prijsvechter in het hoge segment laat iedereen nu gratis overstappen naar de provider, maar er is meer. De Basis Go abonnementen  zijn in prijzen een stukje aantrekkelijker gemaakt voor de consument.

‘Go Go Go’

De Go Go Go deals van T-Mobile zijn zeer scherp geprijsd. Zo ontvang je een pakket met onbeperkt bellen en 1GB aan data voor €17,50. Een abonnement met 10GB en onbeperkt bellen is bijvoorbeeld slechts 25 euro per maand. Een abonnement met 5GB is 5 euro goedkoper. Hiermee maakt de provider zich een stuk toegankelijker, aangezien T-Mobile toch best prijzig is.

Met T-Mobile Samen maak je het feestje al helemaal compleet: hiermee kun je namelijk nog eens 5 euro extra korting ontvangen. Dit allemaal tijdelijk zonder aansluitkosten. Dit scheelt je tijdens het afsluiten van een abonnement direct al 15 euro.

Kies je liever voor een telefoon met abonnement? Dan kun je ook kiezen voor interessante acties in combinatie met een smartphone naar keuze, zoals de iPhone 8 of Samsung Galaxy S8. Je kunt hierbij ook nog genieten van andere extra’s zoals korting op de diensten van Videoland en Deezer.

T-Mobile Samen: hoe werkt het?

De scherpe prijzen die je op de website vindt kunnen nóg goedkoper uitpakken wanneer je gebruik maakt van T-Mobile Samen. Dit kun je heel gemakkelijk doen nadat het abonnement is geactiveerd.

Je maakt een groep aan in de online portal van T-Mobile en kunt vervolgens twee of meer kennissen, vrienden of familieleden toevoegen. Al deze leden krijgen dan tot 5 euro extra korting op hun abonnement.

Hiermee wordt het onbeperkt internet abonnement van 35 euro per maand ineens best goed betaalbaar met 30 euro per maand onbeperkt internetten, bellen en sms’en.

Wij van Sim Only Vergelijken raden T-Mobile absoluut aan. De provider is al vaker verkozen tot de provider met het beste netwerk in Nederland, met een uitstekende 4G internetsnelheid en goede dekking in geheel Nederland.

Kies je voor kwaliteit tegen een scherpe prijs? Bekijk dan zeker de abonnementen van T-Mobile.