Vanaf 1 februari kun je bij Robin Mobile onbeperkt bellen, sms’en en internetten in alle landen van de Europese Unie. Dit is een reactie op de lancering van het Go Unlimited EU abonnement van T-Mobile. Robin Mobile was ooit al de eerste provider in Nederland waarbij je als abonnee onbeperkt belminuten, sms’jes en MB’s kreeg voor een vast maandbedrag. En binnenkort kun je nu dus ook in het buitenland internetten en bellen binnen je sim only bundel.

Roaming wordt afgeschaft

De stappen van de providers zijn een logisch gevolg van het feit dat met ingang van 15 juni de hoge roamingtarieven voor bellen en internetten in het buitenland worden afgeschaft. Vanaf die datum is het tarief voor mobiele telefonie in het buitenland gelijk aan het tarief in je eigen land. De meeste providers werken geleidelijk toe naar een andere tariefstructuur, maar niet Robin Mobile. Daar kun je als klant dus al vanaf 1 februari profiteren van de aanstaande tariefwijzigingen. Ideaal wanneer je regelmatig in het buitenland moet zijn voor je werk. Maar je hoeft je ook geen zorgen meer te maken om een torenhoge telefoonrekening na je vakantie.

Betrouwbaar netwerk van KPN

De sim only abonnementen van Robin Mobile bieden je nog een paar andere interessante voordelen. De sim only provider maakt gebruik van de 3G en 4G netwerken van KPN, waardoor een uitstekende dekking gegarandeerd kan worden. En ook in het buitenland maakt Robin Mobile gebruik van de roamingovereenkomsten van KPN. Daar komt bij dat je als klant van Robin Mobile grote vrijheid geniet. Je kunt de abonnementen maandelijks wijzigen of opzeggen. Die vrijheid heb je niet met een abonnement met een looptijd van een of twee jaar.

Kosten

Je kunt bij Robin Mobile al voor een laag bedrag een sim only zonder beperkingen afsluiten. Dit is mogelijk omdat de provider zijn tarieven baseert op de verschillende downloadsnelheden. Voor 19,95 per maand heb je al een onbeperkt internet abonnement, maar de datasnelheid is dan slechts 1,0 Mbps. Voor 39,95 kun je ook onbeperkt internetten via 4G en betaal je nog 10 euro per maand extra, dan profiteer je van de allerhoogste snelheid van 25 Mbps. Vergelijk hier alle prijzen.

Overigens houdt het voor Robin Mobile niet op bij onbeperkt bellen. Vanaf 20 februari krijgen álle abonnees 100 belminuten of sms’jes waarmee ze vanuit Nederland naar 45 verschillende landen kunnen bellen of sms’en. Vergelijk je de abonnementen van Robin Mobile eens met andere providers om de juiste keuze te maken. Sim only vergelijken kan direct op onze homepage.