KPN is door de magische grens van 1 miljoen abonnees heen die zowel vaste als mobiele diensten bij de provider afnemen. Hierbij zijn dan wel de abonnees van dochteronderneming Telfort meegerekend. Steeds meer klanten zien de voordelen van het combineren van verschillende diensten bij dezelfde provider. Dit zijn voordelen zoals internet en televisie thuis in combinatie met een sim only. Het aantal klanten dat hier gebruik van maakt stijgt snel.

Bij KPN kun je als klant gebruik maken van een alles in 1-pakket voor thuis en mobiel. Deze combinatie heet KPN Compleet en levert jou als gebruiker allerlei voordelen op. Zo kun je bijvoorbeeld bij afname van meerdere mobiele abonnementen op een adres 5 euro korting krijgen. Verder mogen alle abonnees binnen een huishouden hun databundels onderling delen.

Ook Telfort biedt leuke voordelen

Ook bij Telfort kun je verschillende interessante voordelen krijgen als je thuis producten en mobiele producten combineert. Je kunt hier zelfs kiezen welke voordelen jij wilt. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om je aantal belminuten en je databundel te verdubbelen. Of je kunt gaan voor 5 euro korting per maand. Maar als je liefhebber bent van goede films en series kun je ook kiezen voor een gratis HBO-pakket bij je televisie abonnement van Telfort.

Onderzoek van KPN

KPN heeft onlangs een onderzoek uitgevoerd, waaruit blijkt dat de meeste abonnees heel tevreden zijn over deze combinatie van mobiele producten en vaste diensten voor thuis. Op het gebied van klanttevredenheid scoort KPN hoge cijfers. En tevreden klanten zijn trouwe klanten. De klantloyaliteit is de laatste jaren duidelijk gestegen. Volgens KPN is dat mede te danken aan de mogelijkheid tot het combineren van verschillende producten.

HBO

Geen toeslag meer voor 4G

Klanten van provider Telfort die gebruik willen maken van het razendsnelle 4G, hoeven tevens vanaf heden geen toeslag meer te betalen. Dat heeft Telfort vandaag bekend gemaakt. Zowel bestaande klanten die hun contract nu gaan verlengen, als nieuwe klanten betalen vanaf nu geen enkele euro extra voor toegang tot het 4G netwerk.

Geen 5 euro extra meer

Voorheen rekende Telfort nog 5 euro per maand extra om gebruik te kunnen maken van 4G. Vanaf nu krijg je als klant dus standaard toegang tot 4G. Dat geldt alleen voor telefoon- en sim only abonnementen die na 2 mei 2016 zijn afgesloten. Nieuwe klanten die na deze datum een abonnement hebben afgesloten, krijgen kosteloos toegang tot het 4G netwerk. Hetzelfde geldt voor bestaande klanten die na 2 mei besluiten hun contract te verlengen bij Telfort.

Over Telfort

Telfort is een dochteronderneming van KPN, en daardoor kun je gebruikmaken van het razendsnelle en betrouwbare 4G netwerk van KPN. Het netwerk van KPN heeft bijna een volledige landelijke dekking, en er kunnen downloadsnelheden van maximaal 150 Mbps gehaald worden.

In de praktijk worden er vaak downloadsnelheden van 25 Mbps behaald, wat voor mobiel internet ook zeer snel is vergeleken met 3G. Met een 3G abonnement worden in de praktijk snelheden van ‘slechts’ 5 Mbps behaald.

4G via Telfort

Meer informatie? Vergelijk alle abonnementen op onze homepage of bezoek Telfort.nl.