T-Mobile is deze week gestart met het aanbieden van een interessante sim only aanbieding waarbij nieuwe klanten maar liefst zes maanden Netflix cadeau krijgen. Klanten die kiezen voor een tweejarig onbeperkt internet-abonnement van T-Mobile, het zogenoemde ‘GO Unlimited’ abonnement, ontvangen de eerste zes maanden van hun contractperiode een gratis abonnement op videostreaming dienst Netflix.

T-Mobile GO Unlimited

De nieuwe actie geldt zowel voor nieuwe of bestaande klanten die ervoor kiezen over te stappen naar een tweejarig T-Mobile Go Unlimited abonnement met onbeperkt bellen, sms’en en internet. Dit sim only abonnement is verkrijgbaar voor 35 euro per maand, maar wanneer je gebruik maakt van T-Mobile Samen ontvang je maar liefst 5 euro korting op je abonnement. Dit werkt als volgt: je richt een groep op in de online portal van T-Mobile en voegt twee vrienden of familieleden toe aan deze groep. Nadat T-Mobile de telefoonnummers heeft geverifieerd wordt de 5 euro korting ingesteld bij alle leden van de groep.

Zes maanden gratis Netflix kijken

Hiermee maakt T-Mobile het Unlimited Go abonnement erg interessant: met T-Mobile Samen is dit sim only abonnement dus al verkrijgbaar voor 30 euro per maand, waarmee je zowel in Nederland als het buitenland volledig onbeperkt kunt internetten, bellen en sms’en. Daarnaast krijg je dus de beschikking over zes maanden gratis Netflix, een ideale combinatie met een onbeperkt internet abonnement aangezien je dan ook onderweg films en series kunt kijken. Uiteraard is het Netflix abonnement ook gewoon thuis op de bank te gebruiken. Met een abonnement op Netflix geniet je net als een derde van de gehele Nederlandse bevolking van de beste films en series van dit moment. Er zijn zelfs steeds meer mensen die hun breedband abonnement opzeggen en alleen nog maar Netflix kijken. De dienst is momenteel dus razend populair en Netflix is van plan het komende jaar nog meer exclusieve series en films te kunnen streamen en zelfs zelf ontwikkelen.

Gratis netflix abonnement

Hoe werkt deze aanbieding?

Via je T-Mobile account stuurt de provider je een link toe om je aan te melden als Netflix abonnee. De link is 30 dagen geldig. Let er wel op dat in de voorwaarden staat dat je Netflix abonnement automatisch wordt verlengd wanneer je binnen de termijn van zes maanden niet vrijblijvend opzegt. De betaling verloopt via je T-Mobile factuur. Ben je al klant van Netflix? Dan krijg je een bedrag van €65,94 bijgeschreven op je Netflix account wanneer je aan de voorwaarden voldoet. Voorwaarden zijn bijvoorbeeld dat klanten van Netflix die betalen via iTunes of Google Play geen gebruik kunnen maken van de actie.

Helaas gelden de abonnementen dus alleen bij een T-Mobile Go Unlimited abonnement van respectievelijk 35 (in Nederland onbeperkt internet en in de EU ook onbeperkt internet) en 60 euro (ook onbeperkt internet in de USA). Alleen tweejarige abonnementen komen in aanmerking voor de actie. Bekijk hier de actie op de T-Mobile pagina of vergelijk hier alle sim only bundels met onbeperkt internet.