Hoewel het afsluiten van een sim only abonnement al voordeliger is dan het afsluiten van een abonnement met toestel, is het logisch dat je nog meer geld wil besparen.

Door meer geld te besparen bij het afsluiten van een abonnement bespaar je maandelijks namelijk nog meer geld. Daardoor heb je aan het einde van de maand nog meer geld over tijdens de looptijd van jouw contract.

Wil jij ook profiteren van de beste prijs op de markt? Zoek dan een aanbieding voor je een abonnement afsluit en profiteer van hoge kortingen.

Door het grote aantal aanbieders op de markt zijn er altijd wel interessante sim only aanbiedingen te vinden. Besteed je even wat tijd aan het zoeken van een interessante aanbieding.

Dan krijg je bijvoorbeeld korting bij het afsluiten van een abonnement, maar kun je ook profiteren van acties als extra belminuten en extra MB’s.

En omdat er regelmatig nieuwe aanbiedingen worden geïntroduceerd, is er eigenlijk altijd wel een leuke aanbieding te vinden. Wil je weten hoe je een goede aanbieding kunt vinden? Lees dan in onderstaande alinea welke stappen je moet volgen.

Stappenplan: de beste deal vinden

Het vinden van een goede sim only aanbieding om geld te besparen lijkt misschien ingewikkeld en een tijdrovend proces.

Maar in feite is het zo gebeurd. Zoek je de beste acties op de juiste manier, dan heb je namelijk in enkele minuten al interessante aanbiedingen gevonden.

Weet je niet welke stappen je moet volgen om de beste aanbiedingen te vinden? Lees dan in onderstaand stappenplan hoe je de beste deal op de markt kan vinden.

Stappen 1 t/m 5

  1. Stap 1: zet de diverse aanbieders op een rijtje. Wij hebben de aanbieders in bovenstaande tekst al voor je opgesomd. Het enige wat je hoeft te doen is het noteren van de aanbieders in een Word document of op een papiertje.
  2. Stap 2: bepaal wat voor abonnement jij af wil sluiten. Hoewel je natuurlijk wil profiteren van een interessante aanbieding, is het ook belangrijk dat je een kwalitatief goede aanbieder kiest. Bepaal zorgvuldig hoeveel belminuten en mb’s je nodig denkt te hebben.
  3. Stap 3: bekijk de websites van alle aanbieders die je hebt genoteerd. Abonnementen met een aanbieding worden op het papiertje achter de betreffende aanbieder genoteerd, maar alleen als deze abonnementen aan jouw eisen van stap 2 voldoen.
  4. Stap 4: streep de abonnementen met aanbieding weg die minder goed bij jouw eisen aansluiten. Bekijk nu welke aanbieders en abonnementen je nu nog over hebt. Dit zijn allemaal aanbieders die in ieder geval goede abonnementen aanbieden voor jou, dus nu is het tijd om de prijzen van deze aanbieders te vergelijken.
  5. Stap 5: als je nog drie abonnementen over hebt, vergelijk je deze abonnementen nog eens met elkaar. Kijk hierbij voornamelijk naar de prijs van de abonnementen. Kies het abonnement met de interessantste aanbieding. Dit abonnement kun je vervolgens direct online afsluiten, zodat je meteen kunt profiteren.

Bekijk op onze homepage direct de beste sim only aanbiedingen van dit moment. Zo bespaar ook jij veel geld bij het afsluiten van een nieuw abonnement!