Sim only provider Simyo opereert op het netwerk van KPN maar konden tot op de dag van vandaag helaas niet profiteren van extra korting wanneer zij vast internet hadden van KPN.

Dit terwijl de klanten van Simyo dit wel graag zouden willen en de klantenservice van de provider kreeg dan ook herhaaldelijk de vraag of er extra korting mogelijk zou zijn bij een KPN abonnement voor vast internet.

Inmiddels heeft Simyo het voor elkaar gekregen dat er inderdaad extra korting mogelijk is: vanaf vandaag krijg je namelijk met Simyo Compleet twee keer zoveel data en belminuten als Simyo en KPN vast internet klant.

Hiermee biedt het net als Vodafone/Ziggo en KPN Compleet een mooie combi-aanbieding.

Combi aanbieding

Simyo Compleet

De nieuwe korting is absoluut een boost voor Simyo: met Simyo Compleet verwacht de provider meer klanten te kunnen trekken.

Zeker omdat KPN relatief duur is als het gaat om hun sim only abonnementen. Met KPN compleet kon je wel dubbele data krijgen, maar ook dan waren de bundels nog relatief duur in vergelijking met andere providers zoals Simyo. Je kunt de dienst nu zelf activeren door in te loggen op de site of via de Mijn Simyo app op je mobiele telefoon.

Heb je al een KPN vast internet abonnement en overweeg je een abonnement bij Simyo af te sluiten, dan kom je automatisch in aanmerking door dubbele data en belminuten wanneer je dit activeert binnen je sim only abonnement.

Doorslaggevend is het adres waarop het vast internet abonnement van KPN geregistreerd staat: staat dit internet pakket op de naam van je vader of moeder, dan kom je gewoon in aanmerking voor Simyo Compleet.

Nadat je het hebt aangevraagd ontvang je de dubbele data en belminuten een maand later, indien het is goedgekeurd door de provider.

Simyo Compleet

Het team is trots

Het team van Simyo is volgens General Manager Bart Versteijlen erg trots om de mogelijkheid aan hun klanten te kunnen bieden. Dat verklaart hij in een persbericht:

De klant staat bij ons elke dag centraal. We zijn dagelijks bezig met het nóg verder verbeteren en verduidelijken van onze service en diensten. Ik ben heel trots op ons kleine team dat we nu, in samenwerking met KPN, Simyo Compleet kunnen aanbieden. Met deze extra voordelen hopen we veel klanten blijer te maken.

Net als provider Telfort maakt Simyo zoals gezegd gebruik van het netwerk van KPN. Dit wil niet zeggen dat de abonnementen van mindere kwaliteit zijn dan van KPN zelf: volgens de Consumentenbond is de sim only provider namelijk al jarenlang op rij de beste mobiele provider van Nederland.

De provider blinkt uit in kwaliteit bellen / sms, kwaliteit internet, klantenservice en het geringe aantal storingen. De klanttevredenheid is tevens het hoogste bij Simyo.

Ga je binnenkort sim only vergelijken en heb je vast internet bij KPN? Overweeg dan zeker ook de aanbiedingen van Simyo.