De beste aanbiedingen voor een sim only vind je eenvoudig online.

Op een zogenaamde vergelijkingssite worden de beste en meest actuele aanbiedingen van alle online aanbieders verzameld.

Providers in Nederland

SimkaartDe bekende providers zoals KPN, Vodafone en T-Mobile als ook de kleinere providers zoals daar zijn Simyo, Youfone, Ben en Telfort scherpen hun prijzen en tarieven bijna dagelijks aan.

Dit doen zij allen met hetzelfde doel: een nieuwe klant binnenhalen en dus een abonnement verkopen. Op het gebied van mobiel dataverkeer lijkt er onder de aanbieders een soort prijzenoorlog te ontstaan.

Als je mobiel internet belangrijk vindt, vergeet dan dus niet goed de tarieven voor het dataverkeer van de verschillende providers te vergelijken.

Waarom zou je voor sim only kiezen?

Een simonly is eigenlijk vooral geschikt, als je zelf een nog goed werkend mobiel toestel hebt en het eigenlijk zonde vindt om dat toestel al weg te doen. Eerlijk is eerlijk, een nieuw toestel is altijd leuk.

Maar zo langzamerhand komt bij de consumenten het besef dat je een nieuw toestel uiteindelijk toch zelf betaalt.

Ook als je een abonnement met een zogenaamd gratis nieuw toestel afsluit.

Voor dat toestel betaal je immers gewoon iedere maand een vast bedrag. Hierdoor zijn je maandlasten een stuk hoger dan wanneer je dat toestel niet had gekregen.

Met een sim-only sluit je een abonnement af tegen scherpe tarieven en ontvang je alleen een nieuwe simkaart. Zo bel je nog even verder met je oude telefoon en zijn je maandlasten lekker voordelig.

Top 10 aanbiedingen

Er zijn verschillende websites waarop je abonnementen kunt vergelijken. De beste aanbiedingen vind je online en via ons.

Op deze vergelijkingssite staan de scherpste aanbiedingen van het moment al keurig voor je op een rijtje.

Wij stellen zelfs een top 10 aanbiedingen voor jou samen waardoor je eenvoudig een keuze kunt maken uit de beste aanbiedingen!

Zelf moet je natuurlijk nog wel even bedenken wat je precies zoekt. Denk hierbij vooral aan het aantal belminuten, de hoeveelheid sms berichten die je gemiddeld per maand verstuurd en het aantal MB dataverkeer voor je mobiele internet.

Als je deze gegevens in je hoofd hebt, kun je eenvoudig invullen wat je zoekt en de site zoekt voor jou de beste aanbiedingen.

Nuttige tips

Je weet al dat je nieuwe abonnement een sim only wordt. Je oude telefoon doet het nog goed en je vindt het nu wel eens leuk om een beetje goedkoop te kunnen gaan bellen.

Maar dan?

Het is best moeilijk om wijs te worden uit het overweldigende aanbod van abonnementen en acties voor je mobiele telefoon.

Waar moet je op letten? En wat vind je nu eigenlijk belangrijk? Aanbiedingen en deals te kust en te keur, maar hoe maak je de beste keuze?

abonnement sim only

Aanbiedingen vind je eenvoudig online

De makkelijkste manier om de beste en meest recente acties te vinden is natuurlijk een bezoekje aan één van de vele vergelijkingssites.

Hier vind je vaak op de homepage al een overzicht van bijvoorbeeld de best verkochte abonnementen van de afgelopen week, of een top tien van de beste aanbiedingen van de bekende providers.

Ben je benieuwd naar de aanbiedingen van een specifieke provider, kun je vaak ook met één simpele muisklik de actuele aanbiedingen van deze provider zien.

Ook kun je je eigen (gewenste) verbruik invullen en de vergelijkingstools gaan voor jou aan de slag.

Tot slot: nog enkele tips

  • Ga niet blind af op het woordje ‘korting’, maar lees goed. Geldt de korting voor een paar maanden of tijdens de gehele duur van je abonnement? Reken het desnoods even door.
  • Kies liever voor een iets ruimere belbundel. Veel providers ronden namelijk naar boven af.
  • Een abonnement voor twee jaar is goedkoper dan een éénjarig abonnement. Bedenk dus hoe lang je nog met je oude telefoon wilt bellen.
  • De abonnementen van virtuele providers zoals Ben, Simyo en Telfort zijn vaak voordeliger dan die van de grote providers zoals KPN, T-Mobiel en Vodafone. Vergeet deze virtuele aanbieders dus niet, ook al zijn ze misschien minder bekend. Ze maken gebruik van de netwerken van de bekende providers dus met je ontvangst zit het wel goed.
  • Lees altijd goed de voorwaarden, dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Wij wensen je veel succes tijdens je zoektocht!