4G sim only abonnementen

Op deze pagina is het mogelijk om alle 4G sim only abonnementen te vergelijken die de providers met een 4G netwerk aanbieden. ‘Sim Only 4G’ wordt door steeds meer providers aangeboden en stijgt enorm in populariteit. Het dataverbruik neemt fors toe bij de gemiddelde consument en dit netwerk biedt, in tegenstelling tot 3G, razendsnel internet. Gemiddeld betaal je maandelijks hooguit enkele euro’s meer voor zo’n razendsnel 4G sim only abonnement. De meeste mensen vinden deze extra kosten echter meer dan de moeite waard; het internet is ook buitenshuis razendsnel in vergelijking met 3G.

4g internetAlle 4G Sim only abonnementen met elkaar vergelijken

Met behulp van bovenstaande vergelijkingstool kun je direct alle 4G abonnementen vergelijken. Aan de linkerzijde is de filter ‘internetsnelheid’ te vinden. Door deze filter in- of uit te schakelen kun je deze abonnementen met elkaar vergelijken.

De toekomst van 4G

De opkomst van 4G is nog in volle gang, maar de providers zijn momenteel al bezig om zich voor te bereiden op de toekomst. Zo is T-Mobile al bezig met de uitrol van 4G+, wat nóg sneller is dan de huidige netwerken. Ook zijn met name in het buitenland de ontwikkelingen voor 5G ook al in volle gang. Verwacht wordt dat de uitrol van 5G netwerken in 2022 van start gaat.