De telecomprovider Ben is een tijdje onderdeel geweest van T-Mobile, maar sinds enkele jaren is deze aanbieder van sim only abonnementen weer terug op de markt onder de eigen naam van de aanbieder. Ben je op zoek naar een goedkoop sim only abonnement? Verdiep je dan in de verschillende Ben sim only abonnementen en kies het abonnement dat het beste bij je past. Meer over de abonnementen van Ben lees je op deze pagina.

Verschillende abonnementen voor verschillende doelgroepen

Omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft bij het afsluiten van een sim only abonnement en iedere consument bovendien een ander budget heeft, biedt Ben diverse bundels aan. Sluit je een abonnement af bij Ben, dan kun je onder andere kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  1. Een abonnement met een looptijd van een maand of een abonnement met een looptijd van twee jaar. Abonnementen met een looptijd van één jaar worden niet door Ben aangeboden. Kies je voor een tweejarig abonnement van Ben, dan profiteer je van enkele interessante kortingen die de prijs van jouw abonnement nog lager maken.
  2. Een abonnement met een minimaal aantal belminuten en sms’jes van 100 stuks tot een abonnement met een maximaal aantal belminuten en sms’jes van 9999 stuks. Bel je maar weinig? Dan kan een abonnement met 100 belminuten en sms’jes al voldoende zijn. Bel je wat meer, dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor 150 of 300 belminuten.
  3. Een abonnement met 0MB aan internet tot een abonnement met 2500MB aan internet. De meest mensen kiezen voor 1000MB of 2000MB, maar meer of minder is dus ook mogelijk bij Ben.

Let wel op, want de belminuten en sms’jes die je bij Ben krijgt, vallen in één bundel. Heb je 150 belminuten en sms’jes, dan kun je dus niet en 150 belminuten opmaken en 150 keer sms’en zonder boven de bundel uit te komen.

Wat zijn de pluspunten van Ben?

Twijfel je of Ben iets voor jou is? Lees dan meer over de pluspunten van de provider in onderstaande opsomming:

  • Kies je voor Ben, dan kun je bellen en sms’en vanaf 2 cent per minuut en 2 cent per sms’je. Geen hoge kosten dus, maar slechts een kleine prijs per minuut en per sms’je.
  • Het maandelijks opzeggen van een abonnement bij Ben is mogelijk indien je voor een maandelijks opzegbaar abonnement kiest. Wil je jouw abonnement opzeggen, dan heb je dus alle vrijheid om dit te doen.
  • De belbundel van jouw abonnement kan aangepast worden wanneer jij dit wil.
  • Je hebt bij het afsluiten van een sim only abonnement bij Ben altijd de mogelijkheid om jouw oude nummer gratis te behouden. Wil je geen nieuw nummer? Dan kun je jouw oude nummer kosteloos behouden.
  • Wil je meer sms’jes dan de bundel van Ben je geeft? Dan kun je een extra smsbundel aanschaffen om meer sms’jes te ontvangen voor een kleine prijs.

Ben

Stel je abonnement samen

Een Ben abonnement samenstellen dat past bij jouw specifieke wensen en verbruik van data, belminuten en sms’jes is een goede keuze. Je kunt kiezen uit een abonnement voor een maand of een abonnement voor 24 maanden. Als je kiest voor een maand, kun je je abonnement iedere maand opzeggen. Het voordeel van een contract van 24 maanden is dan weer dat de tarieven extra voordelig zijn. Wanneer je zeker weet dat je verbruik elke maand ongeveer hetzelfde zal zijn, ben je waarschijnlijk goedkoper uit met een abonnement van 24 maanden.

Voor bellen en sms’en kun je kiezen uit 100 of 300 belminuten/sms’jes of voor onbeperkt bellen of sms’en. Voor 100 minuten/sms’jes betaal je €4,50 per maand, voor 400 minuten/sms’jes betaal je €6,- per maand en voor onbeperkt sms’en en bellen betaal je €15,- per maand. Als je je oude nummer wilt behouden, hoef je dit alleen maar aan te geven bij het bestellen van je simkaart. Ben regelt dan het nummerbehoud voor je. Je kunt je abonnement eenvoudig via internet bestellen. Als je vragen hebt over je bestelling, kun je contact opnemen met de klantenservice. Het team van Ben staat voor je klaar om vragen over je bestelling te beantwoorden.

Supersnel en voordelig internetten

Als je hebt gekozen voor je bundel belminuten, kun je het abonnement uitbreiden met een internetbundel. Je kunt kiezen uit 200, 500, 1000, 1500 en 2500 mb. Als je nu bestelt kun je tot wel 500 mb per maand gratis bovenop je gekozen bundel krijgen. Ben sim only maakt gebruik van het netwerk van T-mobile dat erg betrouwbaar is. Naast 3G internet kun je nu bij Ben ook 4G internet ontvangen, zodat je kunt profiteren van een supersnelle internetverbinding.

Als je wilt weten hoeveel sms’jes je per maand verstuurt, hoeveel belminuten je verbruikt of hoeveel mb’s je maandelijks gebruikt, dan kun je de app van Ben downloaden op je smartphone of tablet. Deze app geeft je een helder overzicht van je verbruik. Je kunt hier ook je facturen bekijken en je abonnement wijzigen of opzeggen.